Ξέφυγε πάλι η Τσέλσι

16:50 10/1/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 2-1
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Επική ανατροπή για την Πάλας που κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ και πήρε βαθειά ανάσα.

Λίγα πράγματα θα θυμούνται από το πρώτο ημίχρονο οι φίλοι των δύο ομάδων. Σίγουρα, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το θερμό καλωσόρισμα των οπαδών της Κρίσταλ Πάλας στον δικό τους ήρωα, Άλαν Πάρντιου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητής της αγαπημένης του ομάδας στο «Selhurst Park».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι

είχε καλό ρυθμό. Μέχρι το 30' η Τότεναμ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Έρικσεν, για να ανοίξει το σκορ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Πάλας ανέβασε την απόδοσή της και με αντεπιθέσεις διαρκείας προβλημάτισε την εστία του Γιορίς. Στην κορυφαία της φάση, όμως, ο Μάρεϊ δεν σημάδεψε σωστά (34') και το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 49' με το όμορφο σουτ του Κέιν. Η Κρίσταλ Πάλας επηρεάστηκε μεν από το ξαφνικό τέρμα, όμως δεν σταμάτησε λεπτό την προσπάθεια για το... comeback. Πίεσε τους Λονδρέζους, έχασε σημαντικές στιγμές όμως η ισοφάριση δεν ερχόταν.

Πάνω που όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι ο πρώτος αγώνας του Πάρντιου μπροστά στο κοινό της ομάδας του θα είχε την... τύχη του προκατόχου του, ο Λέντλεϊ κέρδισε το πέναλτι και ο Γκέιλι ευστόχησε, ισοφαρίζοντας στο 69' σε 1-1! Ήταν η στιγμή που οι γηπεδούχοι πίστεψαν περισσότερο από ποτέ στους εαυτούς τους... Όπως είναι λογικό, η πίεση τους αυξήθηκε περισσότερο, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν της ομάδας του Ποκετίνο! Το πρέσινγκ τελικά τους αποζημίωσε στο 80', όταν από εξαιρετική προσπάθεια του Ζαχά, ο Πάντσεον έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έβαλε την Πάλας σε θέση οδηγού, ολοκληρώνοντας την ανατροπή!

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Κέλι, Ντελανέι, Νταν, Γουάρντ, Πάντσεον, ΜακΆρθουρ, Μπανάν (46' Γκιεντιούρα), Λέντλεϊ, Γκέιλι (87' Κάμπελ), Μάρεϊ (74' Ζαχά).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Φάτζιο, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Σταμπουλί (75' Σολδάδο), Ντεμπελέ, Τάουνσεντ (69' Καπούε), Έρικσεν, Τσαντλί, Κέιν.

ΛΕΣΤΕΡ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 1-0
Γήπεδο: King Power

Τεράστιο βαθμολογική ανάσα για τη Λέστερ, που επικράτησε με 1-0 της Άστον Βίλα.

Τα πρώτα λεπτά ανήκαν ολοκληρωτικά στην Λέστερ, που έδειχνε διάθεση για περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε στο 14'. Ο Ολμπράιτον βρήκε τον Νιούτζεντ, αλλά ακόμη και με ακινητοποιημένο τον Γκουζάν δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Αν και στην συνέχεια οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία, ο Κοντσέσκι κατάφερε να βρει στόχο ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45' και άνοιξε τον δρόμο στις «αλεπούδες» για μια ακόμη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο εύκολα αν απέναντι στους γηπεδούχους δεν βρισκόταν ένας τερματοφύλακας με την εμπειρία του Γκουζάν. Ο Αμερικανός κίπερ έκανε εξαιρετική δουλειά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αποκρούοντας κεφαλιά του Τζέιμς και κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι, όπως και σε προσπάθεια του Ολμπράιτον μερικά λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε υπό τις ιαχές του «Νάιτζελ Πίρσον» από τους οπαδούς της Λέστερ και την ομάδα τους να παίρνει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

ΛΕΣΤΕΡ: Χάμερ, Σίμπσον, Βασιλέφσκι, Μόργκαν, Κοντσέσκι, Ολμπράιτον (72' Λόρενς), Χάμοντ (75' Κινγκ), Τζέιμς, Νόκαερτ, Νιούτζεντ, Ουγιόα (72' Βάρντι)

ΆΣΤΟΝ B.: Γκουζάν, Χάτον, Οκορέ, Κλαρκ, Σισοκό (89' Ν΄Ζόγκμπια), Σάντσες (76' Ρίτσαρντσον), Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Κόουλ (72' Βάιμαν), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 1-1
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Στο 1-1 κόλλησε η Σίτι μέσα στην έδρα της Έβερτον κι έχασε έδαφος σε σχέση με την Τσέλσι.

Λίγο η μουρμούρα από την εξέδρα, απόρροια των σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, λίγο οι επιπολαιότητες στην αμυντική λειτουργία της Σίτι «ξύπνησαν» την Έβερτον, που βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, όμως αρχικά ο ντεφορμέ Λουκάκου αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Κόουλμαν έξω από την περιοχή προσέκρουσε στο δοκάρι του Χαρτ.

Ήταν η κορυφαία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η οποία ωστόσο δεν αντικατόπτριζε σε καμία περίπτωση την γενική εικόνα. Και αυτό διότι οι «πολίτες» είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον πλήρη έλεγχο και χάρη στην τρομερή δουλειά των Φερνάντο- Φερναντίνιο στη μεσαία γραμμή, περιόρισαν τα «ζαχαρωτά», δίνοντας παράλληλα στην ομάδα τους το πάτημα να βγουν στην κόντρα. Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη με πρωταγωνιστές τους Γιόβετιτς και Σίλβα. Από τα μέσα του ημιχρόνου, η Έβερτον άρχιζε να ισορροπεί την κατάσταση, όμως με εξαίρεση ορισμένα προβλήματα που προκάλεσε ο Λουκάκου και τη φάση του δοκαριού, δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, προκαλώντας- όπως γράψαμε και παραπάνω- τη δυσανασχέτηση της εξέδρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνεθ, με ώθηση προφανώς από την μεγάλη ευκαιρία στο 43', ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φέρουν στα μέτρα τους το παιχνίδι. Ο Λουκάκου, αν και ελάχιστες φορές δοκίμασε τα πόδια του, συνέχιζε να προβληματίζει τους αντίπαλους αμυντικούς και να δημιουργεί ρωγμές στα μετόπισθεν της Σίτι. Μια καλή εκτέλεση φάουλ του Μπάρκλεϊ και το καλό σουτ του Βέλγου επιθετικού έστειλαν το μήνυμα στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει το 1-0, όταν ο Γιαγκέλκα σκόραρε, όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ λόγω οφσάιντ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Σίτι ισορροπούσε την κατάσταση και με την είσοδο του Κουν Αγουέρο απέκτησε νέα «πνοή» στην επίθεση. Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, οι παίκτες του Πελεγκρίνι πήραν το προβάδισμα χάρη στην κοντινή κεφαλιά του Φερναντίνιο στο 74'. Η Έβερτον, όμως, δεν τα παράτησε... Πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε τέσσερα λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο, Στίφεν Νέισμιθ. Ο κίνδυνος πτώσης από την κορυφή ήταν πιο πιθανός από ποτέ, κάτι που ανάγκασε τη Σίτι να βγει στην κόντρα και να πιέσει για το νικητήριο τέρμα. Δυστυχώς για την ίδια, όμως, το γκολ δεν ήρθε ποτέ και η ισοπαλία την έριξε στη 2η θέση...

ΈΒΕΡΤΟΝ: Ρόμπλες, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Στόουνς, Μπέινς, Μπέσιτς, Μπάρι, ΜακΓκίντι (77' Μιραλάς), Μπάρκλεϊ, Νέισμιθ, Λουκάκου

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο (82' Λάμπαρντ), Νάβας, Σίλβα, Νασρί (92' Κολάροφ), Γιόβετιτς (67' Αγουέρο)

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 1-1
Γήπεδο: Λίμπερτι

Στο 1-1 κόλλησαν Σουόνσι και Γουέστ Χαμ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Μπαφετιμπί Γκομίς να φτάνει μεν κοντά αλλά να μην σκοράρει με το κεφάλι για να ανοίξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβαίνουν στο γήπεδο από εκείνο το σημείο και μετά, αλλά με αρχηγό (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τον Άσλεϊ Γουίλιαμς και τον σταθερό Λούκας Φαμπιάνσκι οι «κύκνοι» καθάριζαν ό,τι πλησίαζε στην περιοχή τους. Οι παίκτες του Μονκ ξεκίνησαν να κυκλοφορούν την μπάλα καλύτερα και έφτασαν σε δύο τελικές με τους Σίγκουρντσον και Ντάιερ, που δεν ανησύχησαν ιδιαιτέρως τον Αντριάν αλλά έδειξαν σημάδια επιθετικής ζωής.

Ο Άντι Κάρολ όμως, είχε διαφορετική άποψη. Με όμορφη κίνηση και αριστερό σουτ, ο Άγγλος διεθνής έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του με άλλο αέρα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μισό ο Γκομίς προσπάθησε να φέρει το ματς σε ισοπαλία, αλλά η συνεργασία του με τον Έμνες, που είχε περάσει στο ματς στιγμές νωρίτερα, δεν καρποφόρησε.

Ο Γάλλος όμως... επέστρεψε στο 74' και με κεφαλιά έκανε το 1-1 παρά την προσπάθεια του Νομπλ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

Στο άλλο μισό, ο Κάρολ προσπάθησε να κάνει δύο τα τέρματά του και να χαρίσει το διπλό στα «σφυριά» του απόντα Σαμ Άλαρνταϊς (λοίμωξη), ωστόσο ο Φαμπιάνσκι στάθηκε στο ύψος των περιπτώσεων.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κάρολ, Μπρίτον, Ντάιερ (62' Εμνές), Σίγκουρντσομ (74' Ολιβέιρα), Ρούτλετζ (62' Μπάροου), Γκομίς

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τζένσκινσον, Κόλινς, Ριντ, Κρίσγουελ, Τόμκινς, Νομπλ, Νόλαν (82' Πογιέτ), Ντάουνινγκ, Βαλέντσια (71' Αμαλφιτανό), Κάρολ

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΚΠΡ: 2-1
Γήπεδο: Ταρφ Μουρ

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπέρνλι, που επικράτησε με 2-1 της ΚΠΡ

Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Μπέρνλι, με την ΚΠΡ να «ψάχνεται» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απείλησαν αρχικά με τον Μπόιντ και τελικά κατάφεραν να πάρουν νωρίς-νωρίς το προβάδισμα! Ο Άρφιλντ έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά και με ωραίο τρόπο νίκησε τον Γκριν, «γράφοντας» το 1-0 στο 12ο λεπτό!

Η ΚΠΡ δεν έδειχνε να «ξυπνά», αλλά τρία λεπτά μετά το ημίωρο βρήκε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Μάρνεϊ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Όστιν, ο οποίος ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν άργησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά, με τον Ινγκς να μην συγχωρεί την αμυντική αδράνεια των «ρέιντζερς», αναγκάζοντας τον Γκριν να δει τη μπάλα να καταλήξει για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας του, με το 2-1 να είναι το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Σον Ντάις έδειχνε να πατά καλύτερα και στην αρχή του δεύτερου μέρους. Οι «clarets» έκλειναν σωστά τους χώρους, ενώ είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία και για τρίτο γκολ, όμως ο Μπαρνς δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές, με τον Βάργκας να μην μπορεί να ισοφαρίσει και τον Ινγκς να χάνει την ευκαιρία να «καθαρίσει» για την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι, που είδαν το γκολ του Μπαρνς να μην μετρά, κατάφεραν τελικά να διατηρήσουν μέχρι τέλους το προβάδισμά τους και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τρίπιερ, Κιν, Σάκελ, Μι, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μάρνεϊ, Μπόιντ, Ινγκς, Μπαρνς (73' Βόουκς)

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Νταν, Κόκερ, Χιλ (75' Τραορέ), Χένρι (69' Ζαμόρα), Μπάρτον, Φερ, Τααράμπτ, Βάργκας (76' Ζάρατε), Όστιν

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΧΑΛ: 1-0
Γήπεδο: Χόθορνς

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Γουέστ Μπρομ επί της Χαλ.

Οι οπαδοί της Γουέστ Μπρομ έβλεπαν επιτέλους μια ομάδα με σκοπό μέσα στο γήπεδο. Ο Τόνι Πιούλις αποθεώθηκε στην πρώτη του παρουσία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και οι «baggies» ήταν πολύ καλύτεροι της Χαλ στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης. Βέβαια, η πρώτη σοβαρή απειλή για κάποια από τις δύο εστίες ήρθε στο 32' από χαμηλό σουτ του Μπεραΐνο, ενώ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το «Χόθορνς»... ξεσηκώθηκε, για να δει εν τέλει τον Ιντέγιε να αστοχεί από θέση βολής σε κενή εστία για να παραμείνει το 0-0.

Όσοι οι «τίγρεις» μπορούσαν να περιορίσουν τον Μπεραΐνο και να τον εκνευρίσουν, τόσο το καλύτερο ήταν γι' αυτούς. Παράλληλα με την άμυνα, η ομάδα του Στιβ Μπρους παρουσίασε κάτι πιο καλό στο δεύτερο ημίχρονο, απόντων όμως των Γέλαβιτς και Ερνάντες που είχαν αποχωρήσει τραυματίες από το πρώτο μέρος, δεν γινόταν να απειληθεί η εστία των «baggies». Στην αντίπερα όχθη υπήρχε ο Σαΐντο Μπεραΐνο που μπορεί να κάνει γκολ την παραμικρή φάση και κάπως έτσι έγινε στο 78' για να πάρει η Γουέστ Μπρομ τη νίκη με το τελικό 1-0 χάρη στον μικρό!

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίσντομ, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπερντ, Μόρισον, Γιάκομπ, Μπραντ, Σεσενιό (76' Γκάρντνερ), Μπεραχίνο, Ιντέγιε (73' Ανικέμπε)

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Μπρους, Ντέιβις, Τσέστερ, Ελμοχαμαντί, Μέιλερ, Λίβερμορ, Κουίν (78' Χάντλστοουν), Φιγκερόα, Ερνάντες (39' Ινς), Γέλαβιτς (33' Μπράντι)

ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 2-0
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Μεγάλη νίκη για την Τσέλσι, που επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ και ξ'εφυγε με 2 βαθμούς από τη Σίτι.

Τυχερή θα έπρεπε να αισθάνεται η Τσέλσι όταν στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ με 1-0. Έχοντας κάνει πολύ κακό πρώτο 20λεπτο και με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ξεφυσάει από ανησυχία και εκνευρισμό στον πάγκο, οι «μπλε» πέρασαν δύσκολες στιγμές. Ο Αγιόθε Πέρεθ δεν πρόλαβε προ κενής εστίας στο 18' να πλασάρει, ο Τσεχ στο 32' πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Καπελά, ενώ ο Σισοκό είχε δοκάρι στο 37ο λεπτό! Οι «καρακάξες» είχαν το πάνω χέρι, όμως, πήγαν στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το εις βάρος τους σκορ χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Όσκαρ στο 43', ανακουφίζοντας τους οπαδούς της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στόχος της Τσέλσι πλέον ήταν ένα δεύτερο γκολ με το οποίο θα ηρεμούσαν άπαντες στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένου και του «special one». Η εικόνα των «μπλε» ήταν καλύτερη από αυτή του πρώτου μέρους, ο Εντέν Αζάρ πήρε περισσότερες προσπάθειες και ο Ντιέγκο Κόστα στο 59' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του! Από ασίστ του Όσκαρ που είχε πετύχει το πρώτο γκολ, ο Ισπανός έκανε το 2-0 και έβαλε γερά θεμέλια για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Με το σκορ ασφαλείας και τον Φάμπρεγας να συνεργάζεται σωστά με τον Αζάρ και τους δύο σκόρερ, οι «μπλε» ανέκτησαν τον έλεγχο και δεν διέτρεξαν κανέναν κίνδυνο μέχρι το φινάλε.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Αθπιλικουέτα (37' Λουίς), Μάτιτς, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Όσκαρ (79' Ραμίρες), Αζάρ, Κόστα (84' Ρεμί)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Ντάμετ, Κόλμπακ, Ανίτα, Καμπελά, Σισοκό (84' Ριβι'ερ), Γκουφράν (63' Αμεόμπι), Αγιόθε Πέρεθ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-1
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Μεγάλο διπλό με 1-0 πανηγύρισε η Λίβερπουλ μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ.

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι, κατά πάσα πιθανότητα με τον Στίβεν Τζέραρντ, εάν της είχε δοθεί πέναλτι στο 3', αλλά εν τέλει μπήκε μπροστά στο σκορ έξι λεπτά αργότερα όταν ο Μάρκοβιτς βρέθηκε στο σωστό σημείο έπειτα από μαρκάρισμα στον Φάμπιο Μπορίνι και νίκησε τον Κόστελ Παντίλιμον.

Οι παίκτες του Ρότζερς δεν ήταν ούτε σε ένα σημείο κατώτεροι των αντιπάλων τους, που ούτε λίγο ούτε πολύ έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, και στο 31' ο Μάρκοβιτς παραλίγο να βάλει υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, πριν καν αυτή... αρχίσει καλά-καλά. Το... κουνγκ-φου σουτ του όμως σταμάτησε στο δοκάρι και αφού η μπάλα βρήκε και στον Παντίλιμον απομακρύνθηκε από την εστία. Στο δοκάρι, πιο χαμηλά, έστειλε την μπάλα και ο Τζόρνταν Χέντερσον οκτώ λεπτά αργότερα. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Μπορίνι να σουτάρει, όπως και λίγο νωρίτερα ο Τζέραρντ, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος έτσι άρχισε και το δεύτερο. Τουλάχιστον, στο... περίπου, με τον Μάρκοβιτς να μην βρίσκει στόχο, αλλά να χάνει ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0. Τα πράγματα απλουστεύτηκαν ακόμη περισσότερο στο 49ο λεπτό για τους παίκτες των «κόκκινων», με τον Μπρίντκατ να αποβάλλεται και να αφήνει τους γηπεδούχους ακόμη περισσότερο... αβοήθητους στις ορέξεις των αντιπάλων τους.

Έλα όμως που ο Άνταμ Τζόνσον είχε διαφορετική άποψη και στην μοναδική ευκαιρία των «μαυρόγατων» μέχρι εκείνη την ώρα (52') σχεδόν έκανε το 1-1. Δύο δοκάρια για την Λίβερπουλ, ένα για την Σάντερλαντ. Η παραλίγο... σφαλιάρα αφύπνισε τους παίκτες του Ρότζερς, που ξαναπήραν τα ηνία και δεν επέτρεψαν περαιτέρω απειλές. Σαν να μην έφτανε η ατυχία τους, ήρθε και μία ακόμη απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι και να τους... λύσει τα χέρια.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Παντίλιμον, Βεργίνι, Φαν Άνολτ, Ο'Σέι, Μπράουν, Μπρίντκατ, Λάρσον, Γκόμεζ, Τζόνσον (86' Μαντρόν), Τζιακερίνι (77' Μπάκλεϊ), Γουίκαμ (77' Γκρέιαμ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τσαν, Σκρτελ, Σακό, Μορένο, Χέντερσον, Λούκας, Μάρκοβιτς, Κουτίνιο, Τζέραρντ (46' Λόβρεν), Μπορίνι (67' Μπαλοτέλι)

Keywords
τσελσι, τοτεναμ, βιλα, king, power, κινγκ, κλαρκ, γκολ, νέα, κπρ, μπριτζ, μπλε, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, τσελσι, νιουκαστλ, ηνία, λιβερπουλ, κινηση στους δρομους, Ελιζαμπεθ Τειλορ, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, δυνατα, ηνία, δουλεια, εδρα, εξεδρα, ηγεσια, κοντρα, παιχνιδια, πιεση, σωτηρια, τυχη, υψος, ωθηση, ωρα, αδρανεια, αμυνα, ατυχια, βιλα, γκολ, γινει, γηπεδο, δευτερο, δυστυχως, δοθει, δοκαρι, διπλο, εγινε, εδαφος, ευκαιρια, ευκολα, ενεργεια, εξι, επρεπε, εστια, ζοσέ μουρινιο, ζωης, ιδια, λιβερπουλ, εικονα, ημιχρονο, καπελα, κινηση, κλαρκ, κοκερ, κοουλμαν, κπρ, λειτουργια, ληξη, νικη, νιουκαστλ, νολαν, ομαδα, οκτω, ομορφη, ουσιαστικα, οφσαιντ, οχθη, προβληματα, πρωταγωνιστες, ροουζ, ρωγμες, σερι, σιγουρα, συνεχεια, σημαδια, τειλορ, τοτεναμ, τονι, τρια, φαουλ, φτανει, φου, φοστερ, φορα, χερι, αγωνας, φιλοι, ιδιαιτερο, king, κομματι, league, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, ποδια, premier league, σωστο, ωραιο, χερια
Τυχαία Θέματα