Απόδραση από το «Πιθχουάν»

00:32 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 1-2
Γήπεδο: Σαντσεθ Πιθχουάν

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σεβίλλη η οποία έχασε μέσα στην έδρα της από τη Βαγιαδολίδ με 2-1.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βαγιαδολίδ που πάγωσε το «Πιθχουάν» μόλις στο 2'. Ο Όσκαρ

βρήκε τον Έμπερτ, εκείνος απέφυγε τον Ναβάρο και με σουτ έκανε το 1-0. η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 12' η Βαγιαδολίδ έκανε το 2-0. Ο Έμπερτ έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Όσκαρ που βγήκε μόνος με τον Λόπεθ και πλάσαρε πανέμορφα. Στο 17' ο Λόπεθ κέρδισε τον Μανούτσο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ενώ στο 21' η κεφαλιά του Μπαμπά έξυσε το δοκάρι του Ερνάντες. Στο 26' ο Μέντελ δε βρήκε για λίγο την μπάλα μέσα στην περιοχή ενώ στο 34' το σουτ του Ραμπέγιο σταμάτησε στο δοκάρι του Λόπεθ. Στο 35' ο Λόπεθ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Έμπερτ και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μπάμπα έφυγε μόλις άουτ. Στο 45+2' ο Μανούτσο βρέθηκε σε ιδανική θέση και αλλά το σουτ που έκανε, πέρασε μόλις άουτ.

Στο 51' η Σεβίλλη μείωσε με αυτογκόλ του Μανούτσο, αλλά στο 61' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μέντελ. Στο 67' το σουτ του Ρέγιες δε βρήκε στόχο, όπως κι εκείνο του Μανούτσο στο επόμενο λεπτό, ενώ στο 71' ο Ερνάντες πρόλαβε τον Ρέγιες. Στο 75' ο Έμπερτ αστόχησε από καλή θέση και δύο λεπτά μετά το σουτ του Ρέγιες κόντραρε κι έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 79' η κεφαλιά του Μποτία από το μισό μέτρο, δε βρήκε στόχο για εκατοστά.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Λόπεθ, Κάλα, Ναβάρο, Μποτία, Σισίνιο (27' Ραμπέγιο), Μαδούρο (53' Κοντόγκμπια), Μέντελ, Περότι (77' Ρούμπιο), Ρέγιες, Νάβας, Μπαμπά.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ερνάντες, Ρουκάβινα, Ρουέδα (82' Πένια), Βαλιέντε, Μπαλενθιάγα, Ρούμπιο (74' Σάστρε), Πέρεθ, Ομάρ (84' Μπουένο), Έμπερτ, Όσκαρ, Μανούτσο

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα