Το νέο «κάστρο» της Μπιλμπάο…

23:06 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Μαμές Μπαρία

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μπιλμπάο, που κέρδισε με 2-0 τη Βιγιαρεάλ και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Στο 27' και στο 28' οι Μπαλενθιάγα και Ντε Μάρκος αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 35' ο Ιραόλα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ρίκο με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Μπιλμπάο. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Βιγιαρεάλ, δύο λεπτά μετά ο Μουσάτσιο έκανε τραγικό λάθος, ο Αντούριθ έφυγε μόνος

με τον Ασένχο κι έκανε το 2-0 με άψογο πλασέ. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Βιγιαρεάλ, όταν στο 45+1' ο Σοριάνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 58ο λεπτό το σουτ του Σουσαέτα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 63' ο Ιραϊθόθ, είπε όχι σε σουτ του Ντος Σάντος. Στο 75ο λεπτό, η κεφαλιά του Σαν Χοσέ από κοντά, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 85' ο Ιραϊθόθ είπε όχι σε σουτ του Τριγκέρος.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Γουρπέγι, Ιραόλα, Ρίκο (80' Μπενιάτ), Ιτουράσπε (73' Σαν Χοσέ), Ντε Μάρκος, Μουνιαΐν, Σουσαέτα, Αντούριθ (86' Τοκέρο).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Ντοράδο, Κόστα, Μουσάτσιο, Μάριο, Πίνα, Σοριάνο, Κάνι, Ακίνο (46' Γκόμεθ), Περέιρα (46' Τριγκέιρος), Ντος Σάντος (65' Ούτσε).

ΘΕΛΤΑ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 0-1
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Τεράστιο διπλό για τη Λεβάντε με 1-0 μέσα στην έδρα της παραπαίουσας Λεβάντε.

Στο 11ο λεπτό ο Γιοέλ είπε όχι σε σουτ του Ναβάρο, ενώ στο 12' ο Νάβας απέκρουσε το πλασέ του Κρον Ντέλι. Στο 15' ο Μϊνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Θέλτα, ενώ στο 24' το σουτ του Κρν Ντέλι, έξυσε το δοκάρι της Λεβάντε. Στο 25' ο Γιοέλ απέκρουσε το σουτ του Σουμέτρα και στο 32' ο Μίνα έχασε νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Στο 58ο λεπτό ο Νάβας έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Μίνα, ενώ ο ίσιος παίκτης στο 65' αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 79ο λεπτό το σουτ του Ορεγιάνα σταμάτησε στο δοκάρι της Λεβάντε, αλλά στο 88' μετά από φάουλ του Χιυανφράν στο τείχος, ο Ντιόπ με μονοκόμματο σουτ, έκανε το 1-0 για τη Λεβάντε.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Τόνι, Φοντάς, Κόστας, Μάγιο, Μίνα (82' Ροντριγκεθ), Ουμπίνια, Ραφίνια, Κάρλες, Νολίτο (70' Ορεγιάνα), Κρον Ντέλι (46' Λόπεθ)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λόπεθ, Χουανφράν, Ναβάρο, Ρόδας, Σιμάο, Ντιόπ, Σουμέτρα, Ελ Ζαρ (46' Γκαρθία), Ίβανσιτς (55' Βύντρα), Μπαμπά (70' Μπαράλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα