Αποχαιρέτησε το Goal ο Ανδρέας Δημάτος

23:20 5/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Δημάτος μετά από πολλά χρόνια στην εφημερίδα «Goal News» υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή ύστερα από πιέσεις του συγκροτήματος Μπόμπολα για νέες περικοπές. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διευθύνσεις των δυο αθλητικών τμημάτων, της εφημερίδας «Goalnews» και του αθλητικού του Έθνους για να ενημερωθούν για τη νέα μείωση του μπάτζετ. Τους ανακοινώθηκε πως θα κοπούν 200.000 ευρώ από το «Goalnews» και 100.000 από το Εθνοσπόρ. Μετά

από αυτό ο Ανδρέας Δημάτος υπέβαλλε την παραίτησή του, ενώ μετά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για απεργιακές κινητοποιήσεις, ο Φώτης Μπόμπολας "πάγωσε" προσωρινά το σχέδιο του για απολύσεις και μειώσεις μισθών.

Σήμερα, Πέμπτη, ήταν η τελευταία του μέρα στην εφημερίδα με τους συνεργάτες του να τον αποχαιρετούν σε ένα έντονο κλίμα συγκίνησης.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Δημάτος με ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτισε την εφημερίδα, τους αναγνώστες και τους συνεργάτες του.

Η ανάρτηση:

«Μετά από 4.507 πρωτοσέλιδα ήρθε η ώρα για το φιναλε στο πιο ωραίο κομμάτι της δημοσιογραφικής μου καριέρας. Το τέλος ενός πανέμορφου ταξιδιού δίπλα σε καταπληκτικούς δημοσιογράφους και σπάνιους ανθρώπους. Τους ευχαριστώ όλους με πρώτο τον Χάρης Ξύδη που με επέλεξε για συνεπιβάτη τον Δεκέμβριο του 2001, αλλά και τον Vasilis Vergis με τον οποίο μοιραστήκαμε μια ολόκληρη ζωή στο ίδιο γραφείο μέχρι και πριν από δυο χρόνια.

Οφείλω και μια ακόμα μεγαλύτερη συγγνώμη σε όσους πίκρανα, σε όσους πιθανώς να αδίκησα. Είναι το μόνο που με πονάει.

Καταφέραμε να πάμε το καράβι μέχρι εδώ. Καταφέραμε να το φέρουμε πάνω απο τον άμεσο ανταγωνισμό. Καταφέραμε να παραμείνουμε περήφανοι για τη δουλειά μας.

Ηρωισμός σε αυτές τις εποχές δεν είναι να φεύγεις, αλλά ως διευθυντής να μένεις και να παλεύεις για το μέσο και κυρίως για τις θέσεις εργασίας.

Συγγνώμη, αλλά μέχρι εδώ μπόρεσα!

Βαγγελη και Κώστα, κρατήστε γερά. Το αξίζει η καλύτερη εφημερίδα της χώρας! To αξίζει το Goal!»

Keywords
Τυχαία Θέματα