Από τη μία η Βασίλισσα και από την άλλη ο φορ

09:41 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Προαναγγελία του αποψινού αγώνα της ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ απέναντι στον Κόροιβο έχει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα γράφοντας:
"Όλοι δίπλα στην ΝΒΑ... ΑΕΚ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο ΟΑΚΑ για στήριξη στην "υπερατλαντική"

Βασίλισσα. Αγγελόπουλος και Σάκοτα συζητάνε από τώρα για την ΑΕΚ της περιόδου 2015-16 κι ετοιμάζουν κι άλλες βόμβες που θα τρελάνουν κόσμο!".

Σχετικά με τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, η εφημερίδα γράφει: "Κίνηση για Κρισάντους. Από την Τρίτη θα ενταθεί η προσπάθεια της ΑΕΚ καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να μείνει ο Νιγηριανός φορ ελεύθερος από τη Σίβασπορ".

SPORTDAY

Για "τις "κολόνες" του α' γύρου που φώναξαν "ερχόμαστε",γράφει η SD και αναφέρεται στο ρόστερ της ΑΕΚ.

LIVE SPORT

Για τον Κρισάντους γράφει η LS τονίζοντας πως η "ΑΕΚ μπαίνει ξανά στο κόλπο! Μένει ελεύθερος από τη Σίβασπορ και η Ένωση επανέρχεται. Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν Αλμέιδα".


GOAL

Ένα νέο όνομα φέρνει στο προσκήνιο το Goal για την ΑΕΚ: "Αντρέ στο προσκήνιο. Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μινέιρο και το όνομά του έπεσε στο τραπέζι για την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό που έμεινε ελεύθερος τον Νοέμβριο από την Ατλέτικο Μινέιρο έπειτα από διαμάχη με τον προπονητή του, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Αντρέ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάντος μαζί με τον Νεϊμάρ και τα 7 γκολ σε 18 εμφανίσεις, αποτέλεσαν το "διαβατήριο" για την Ευρώπη, με τη Ντιναμό Κιέβου να δαπανά 8 εκατ. ευρώ το 2010, ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί. Δόθηκε δανεικός στη Μπορντό όπου είχε μέτρια παρουσία, μέχρι να επαναπατριστεί για τη Μινέιρο (28/7) και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σάντος (19/7) το 2012. Την επόμενη σεζόν πήγε στη Βάσκο ντε Γκάμα (27/12), για να ακολουθήσει εκ νέου η Ατλέτικο το 2014, έχοντας όμως μόνο 3 τέρματα σε 20 συμμετοχές". Επίσης τονίζεται πως πάντα στο προσκήνιο είναι ο Κρισάντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα