Από παιδάκι, αστέρας ο Μπέιλ

22:27 8/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο νυν τεχνικός της ΚΠΡ, δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον Γκάρεθ Μπέιλ, στην αυτοβιογραφία του.
Το ταλέντο του αριστεροπόδαρου σούπερ σταρ ήταν από τους λόγους που έκαναν τον Χάρι Ρέντναπ να θέλει να δουλέψει με τον ποδοσφαιριστή όταν ανέλαβε την Τότεναμ, αλλά τα πράγματα, δεν ήταν έτσι όπως τα φανταζόταν μαζί του...
Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο του Άγγλου προπονητή:
«Επειδή έχουν γραφτεί πολλά για τη συνύπαρξή μου με τον Μπέιλ

στην Τότεναμ, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Εγώ, δεν θα τον άφηνα να φύγει ποτέ. Ούτε θα έλεγα ποτέ "ναι" σε πιθανή πώλησή του, ούτε σε δανεισμό. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω μαζί του. Ήταν ταλαντούχος, δυνατός, γρήγορος και με πολύ καλό σουτ.
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι στην αρχή, με έβγαζε από τα ρούχα μου στις προπονήσεις της ομάδας. Τεχνικά ήταν εξαιρετικός, αλλά έπαιζε συνέχεια με το μαλλί του! Δεν το άφηνε ποτέ! Αφού του φώναζα συνέχεια "Γκάρεθ, σταμάτα να πειράζεις συνέχεια τα μαλλιά σου!". Επίσης, ήταν πολύ κακό που φοβόταν και έπεφτε κάτω με το παραμικρό χτύπημα.
Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι γινόταν πολλή φασαρία για το τίποτα, αφού κάθε φορά, οι υπόλοιποι παίκτες έτρεχαν πάνω του και οι φυσιοθεραπευτές πήγαιναν κατευθείαν να δουν τα πόδια του. Κάποια στιγμή είπα στους υπόλοιπους "Αφήστε τον μόνο του. Θα σηκωθεί σε δύο λεπτά... Αν έχει κάτι πολύ σοβαρό, θα φανεί αμέσως". Έτσι κι έγινε! Σηκώθηκε, συνέχισε και έγινε καλύτερος!
Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ στον τομέα της αυτοπεποίθησής του για να τον κάνουμε αυτό που είναι τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα