Από ένα τραγικό λάθος και κόντρα στο πνεύμα του Νόμου έχει πρόβλημα ο Αλεξίου

11:05 6/10/2014 - Πηγή: AEK365

Να συνέλθει από το σοκ προσπαθεί ο Αλέξης Αλεξίου μετά την χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας Live Sport, που επιβεβαιώθηκε, για την εγγραφή του ως εκπρόσωπος των Supporters στο ΦΕΚ της Γενικής Συνέλευσης που εξέλεξε το ΔΣ, στο οποίο συμμετείχε, και ήταν αυτό οδήγησε την ΠΑΕ ΑΕΚ

στην εκκαθάριση. Είναι δεδομένο πως ότι έγινε ήταν εκ παραδρομής και από λάθος και ίσως αυτό είναι το μόνο στοιχείο πάνω στο οποίο μπορεί να βασιστεί ο Αλεξίου για να αποφύγει τον δεκαετή αποκλεισμό από διοικητικά πόστα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ ή Ερασιτεχνικό σωματείο. Λάθος για το οποίο έχει ευθύνη το νομικό τμήμα της ΠΑΕ που στις... 1000 συνελεύσεις που έχουν γίνει σε όλες τις ομάδες είναι αυτό που συντάσει τα πρακτικά των συνελεύσεων. Αν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν μια ευθύνη ο Αλεξίου αλλά και ο Δημητρέλος που συμμετείχε στο ΔΣ και έμαθε κι αυτός χθες το λάθος που είχε γίνει ήταν ότι δεν έκαναν έλεγχο στο πρακτικό. Οταν όμως το πρακτικό συντάσεται από νομικό που έχει κάνει... 100 συνελεύσεις είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη που δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση πληρώθηκε ακριβά.

Επειδή από χθες έχει στηθεί ένα πραγματικό πανηγύρι από ανύπαρκτους που αποφάσισαν στα 50 τους να το παίξουν ΑΕΚάρχες, από γραφικούς τηλεμαϊντανούς που ρίχνουν τις ακροαματικότητες στο μηδέν όταν παίρνουν τον λόγο, πρώην παράγοντες της πλάκας, κατα φαντασία ειδικούς του ποδοσφαίρου, βοηθούς λογιστή που το παίζουν οικονομολόγοι, γραφικούς ματάκηδες που ασχολούνται συνέχεια με την δουλειά και τα γραφόμενα των άλλων πρέπει να γίνει κατανοητό το εξής. Τυπικά ο Αλεξίου έπεσε θύμα αυτού του λάθους όμως δεν υπάρχει τίποτα παράνομο εδώ ώστε να έχουν το άλλοθι, δεν αναφερόμαστε στους κανονικούς δημοσιογράφους αλλά στους υπόλοιπους που αναφέραμε πριν, πως έκαναν ότι έκαναν δήθεν για να προστατέψουν από παρανομίες την ΑΕΚ. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και σωστός. Θέλει να τιμωρήσει όποιον φούνταρε μια αθλητική εταιρία και να προστατεύσει το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ για 10 τουλάχιστον χρόνια από αυτούς που οδήγησαν ΠΑΕ ή ΚΑΕ σε πτώχευση. Στην περίπτωση αυτή όμως αυτό που έγινε είναι 100% ΚΟΝΤΡΑ στο πνεύμα του νόμου. Ο Αλέξης Αλεξίου φυσικά ΔΕΝ έχει ευθύνη για την πτώχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μπήκε σε αυτό το ΔΣ ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής σε μια περίοδο, μέσα Μαίου, που ήδη είχε συμφωνήσει με τον Μελισσανίδη και όλοι γνώριζαν πως θα είναι γραμματέας στην επόμενη διοίκηση επειδή δεν έμπαινε κάποιος άλλος αλλά κι επειδή ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης της νέας τάξης πραγμάτων και έπρεπε να ελέγξει τις διαδικασίες στις οποίες βοήθησε σημαντικά σε νομικά θέματα. Και από όλα αυτά πληρώνει ακριβό τίμημα εξαιτίας ενός λάθους που δεν έκανε ο ίδιος. Κακώς πανηγυρίζουν λοιπόν όλοι αυτοί των οποίων το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι τους αγτνόησε πλήρως ο Μελισσανίδης τόσο αυτούς όσο και τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους, στη θεωρία πάντα, αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Και η ΠΑΕ ιδρύθηκε παρά τις βλακείες που έλεγαν και έγραφαν και η ΚΑΕ ιδρύθηκε και όχι μόνο αλλά έφτιαξε και μια πολύ καλή ομάδα και είναι και πολύ κοντά σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που σε συνδυασμό με τους επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ευοίωνο μέλλον για την Βασίλισσα του Ελληνικού μπάσκετ που ο Αλεξίου, μαζί με τον Κωτσάτο, την παρέλαβαν πριν δύο καλοκαίρια στη Β Εθνική και χωρίς ένα παίκτη! Είναι δεδομένο πως σε αυτή την περιπέτεια ο Αλεξίου θα έχει την συμπαράσταση του Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Ασλανίδη αλλά και των σημαντικών μετόχων της ΠΑΕ και της ΚΑΕ όπως ο Μάκης Αγγελόπουλος. Αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό το τραγικό και άδικο λάθος είναι σίγουρο πως θα βρεθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα