Από Δευτέρα τα... σπουδαία

20:41 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό διάστημα στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ θα υπάρξουν αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι. Έτσι από Δευτέρα και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα θα υπάρξει ραντεβού με τους ιθύνοντες της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στα γραφεία της ομάδας για να πάρουν το τυπικό «ΟΚ» οι Δημήτρης Κουνταρδάς, Μάνθος Χατζηροδίτης και Σταύρος Μαυράκης. Οι τρεις άνδρες από την

στιγμή που θα ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι θα έρθουν σε επαφή με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στην συνέχεια θα υπάρξουν και ανακοινώσεις των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ήδη υπάρχουν αρκετές επαφές με παίκτες που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από την ΑΕΚ οι Μάρκου και Σταυρινός, ο οποίος φεύγει για το στρατιωτικό του. Ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχουν ξεκαθαρίσει και τυπικά. Όσον αφορά στις υποθέσεις των Φούντα και Αθανασόπουλου απομένουν μόνο τα τυπικά για να γίνουν και με τη «βούλα» παίκτες της Ένωσης.

Επίσης εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του γηπέδου, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις και αισιοδοξούν να έρθουν τελικά σε συμφωνία με κάποια γήπεδο που να βρίσκεται κοντά στο ΟΑΚΑ ή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα