«Άπληστος προδότης ο Φαν Πέρσι»

17:59 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα βρεθεί στο Emirates για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Άρσεναλ οι οπαδοί της οποίας ετοιμάζουν μια κάθε άλλο παρά φιλική υποδοχή στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό με τον Πιρς Μόργκαν να τον αποκαλεί "άπληστο προδότη".
Ο Πιρς Μόργκαν είναι παρουσιαστής στο CNN και γνωστός φίλος της Άρσεναλ. Μάλιστα την ημέρα της μεταγραφής του Φαν Πέρσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε δεκάδες μηνύματα στο twitter

κατά του ποδοσφαιριστή.
Έτσι και τώρα, ο Πιρς Μόργκαν έγραψε το εξής: "Αν του έχει απομείνει ένα ίχνος ευπρέπειας στα μισθοφορικά του κόκκαλα, θα ζητήσει να μην παίξει την Κυριακή".
Λίγο αργότερα σε νέο μήνυμα του έγραψε τα παρακάτω: "Θέλω να αποδώσω στη Γιουνάιτεντ τον σεβασμό που της αξίζει για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν πρόκειται να τιμήσω έναν άπληστο προδότη".
Να σημειωθεί ότι ο Πιρς Μόργκαν δεν αναφέρει τον Φαν Πέρσι με το όνομά του, αλλά τον αποκαλεί «VanPursestrings», θέλοντας να καταδείξει την απληστία του Ολλανδού. Η έκφραση purse string χρησιμοποιείται για να υποδείξει την διαχείριση χρηματικών πόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα