Απίστευτη ανατροπή από Μίλαν

15:26 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΤΣΕ- ΜΙΛΑΝ: 3-4
Γήπεδο: Βία ντελ Μάρε
Μια απίστευτη νίκη πέτυχε η Μίλαν με 4-3 επί της Λέτσε, καθώς βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο πρώτο μέρος.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 4' ο Γκροσμίλερ τροφοδότησε τον Τζιακομάτσι, ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. η Μίλαν φαινόταν

χαμένη και δέχτηκε και 2ο γκολ στο 30' από έναν παλιό της γνώριμο. Ο λόγος για τον Μάσιμο Όντο, ο οποίος κέρδισε από τα 11 μέτρα τον Αμπιάτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Κόρβια από τον Αμπιάτι. Ο θρίαμβος της Λέτσε ολοκληρώθηκε στο 37' με τον Γκροσμίλερ, μετά από ενέργεια και πασά του Τζιακομάτσι.
Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Μίλαν θα υποστεί βαριά ήττα, ο Μπόατενγκ είχε άλλη άποψη. Ο Γκανέζος μπήκε στην ανάπαυλα στο ματς και στο 49ο λεπτό μείωσε σε 3-1 μετά από κόρνερ του Ακουιλάνι. Ο Μπόατενγκ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 55' μετά από πάσα του Κασάνο, ενώ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 63ο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κασάνο. Την απίστευτη ανατροπή της Μίλαν ολοκλήρωσε ο Μάριο Γέπες στο 80ο λεπτό με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι μετά από σέντρα του Κασάνο.
ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Όντο, Τόμοβιτς, Εσπόζιτο, Μεσμπά, Στράσερ, Οντόμπο, Τζιακομάτσι, Γκροσμίλερ (64' Μπερτολάτσι), Κουαντράδο (81' Οφέρε), Κόρβια (73' Τζιαντομάτο)
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Γέστε, Αντονίνι, Φαν Μπόμελ, Αμπροζίνι (45' Ακουιλάνι), Νοτσερίνο, Ρομπίνιο (45' Μπόατενγκ), Ιμπραΐμοβιτς, Κασάνο (89' Ελ Σαραουί).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα