Απίστευτες λεπτομέρειες για την εν ψυχρώ δολοφονία του οπαδού στην Σουηδία!

13:50 1/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η αναμέτρηση Χέλσινγκμποργκ-Τζουργκάρντεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σουηδίας σημαδεύτηκε από την εν ψυχρώ δολοφονία 43χρονου φίλου της Τζουργκάρντεν ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έχοντας δεχθεί στο κεφάλι πολλαπλά τραύματα.
Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο ημίχρονο όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του οπαδού της Τζουργκάρντεν με τους υπόλοιπους οπαδούς της ομάδας να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να φωνάζουν "δολοφόνοι, δολοφόνοι".
Στην δημοσιότητα έρχονται απίστευτες λεπτομέρειες για την δολοφονία με τον σουηδικό Τύπο να υπογραμμίζει πως δυο

γκρουπ οπαδών κινούνταν απειλητικά προς το "Ολίμπια Στάντιον" με την αστυνομία να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.
Ο οπαδός της Τζουργκάρντεν δέχτηκε επίθεση από τρεις άντρες με αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει τα εξής: "Ήταν τρεις άντρες. Ο ένας άρχισε να τον χτυπάει με μπουκάλι. Στην συνέχεια των κλωτσούσαν και τον χτυπούσαν στα πόδια. Ένας από αυτούς του πήρε το κασκόλ και τον χτύπησε στο κεφάλι. Οι άλλοι δυο τον κλωτσούσαν στην πλάτη και το στομάχι".
Ο φωτογράφος, Φρέντι Μαρντέλ, είπε: "Η αστυνομία όταν έφτασε στον τόπο του εγκλήματος βρήκε τον άνθρωπο να έχει χάσει τις αισθήσεις του και γύρω του να υπάρχουν γυαλιά. Ο κόσμος έκλαιγε και ζητούσε εκδίκηση".
Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις δράστες δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει τον άτυχο οπαδό ο οποίος ξεψύχησε αβοήθητος στην άσφαλτο με την αστυνομία να παραδέχεται πως είχε λάβει πληροφορίες για ραντεβού οπαδών στους γύρω δρόμους. Όπως επισημαίνεται από την αστυνομία: "Δεν έχουμε συλλάβει κάποιον που να εμπλέκεται με το συγκεκριμένο συμβάν. Ελπίζουμε πως θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες από τον κόσμο. Θεωρούμε πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας βοηθήσουν".
Ο αθλητικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν, ο Μπόσε Άντερσον, δήλωσε: "Ήταν ένας απλός οπαδός, πατέρας τεσσάρων παιδιών που του άρεσε να παρακολουθεί ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Είναι μια άθλια μέρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα