Απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα του Ψωμιάδη για αναβολή

14:21 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στριμωγμένος από το δικαστήριο μετά από... χρόνια φαίνεται πως είναι ο Μάκης Ψωμιάδης, καθώς η έδρα απέρριψε το αίτημά του να πάρουν νέα αναβολή οι δύο υποθέσεις που αφορούν την ΑΕΚ, για τις 13 Δεκέμβρη.
Το δικαστήριο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι απέρριψε το αιτημα του Ψωμιάδη,

ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πει από τη θέση του κατηγορούμενου, στην οποία βρίσκεται: «Είναι δυνατόν για ένα οικονομικό έγκλημα με τόσο λεπτές λεπτομέρειες, είναι δυνατόν να ορίσει το δικαστήριο ως συνηγόρους, κάποιους δικηγόρους που περιμένουν τυπικά σε έναν διάδρομο για ορισμό; Όλες οι προηγούμενες αναβολές έγιναν για αντικειμενικούς λόγους και μόνο μια με αίτημα των συνηγόρων του Ψωμιάδη».

Πλεόν ο νέος του συνήγορος ζήτησε διακοπή προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και να ασκήσει τα δικαιώματά του.

Σημειώνεται πως οι συνήγοροι του Ψωμιάδη υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος τους κατηγορεί για βαρύ πειθαρχικό, με τον αντικείμενο της ένστασης να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρόεδρος απέρριψε το αίτημα αναβολής ως καταχρηστικό.

Τελικά, μετά από σύσκεψη της έδρας αποφασίστηκε νέα διακοπή των υποθέσεων για τις 29 Οκτώβρη. Το θετικό της ημέρας είναι πως η έδρα απέρριψε αίτημα του Μάκη Ψωμιάδη αναβολής των υποθέσεων για τον Δεκέμβρη. Η συνέχεια λοιπόν, την Τρίτη στο Εφετείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα