Απεργία πείνας για το κλείσιμο του γηπέδου

15:24 14/12/2012 - Πηγή: AEK365

Αργά το βράδυ της Πέμπτης η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της γαλλικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να κλείσει το γήπεδο της Μπαστιά, το "Αρμάν Σεζαρί", μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας στο, κεκλεισμένων των θυρών, παιχνίδι με την Μαρσέιγ.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης και μάλιστα ο οικονομικός διευθυντής της Μπαστιά, Ζο Μποναβιτά, έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας.
Την Τετάρτη οπαδοί της Μπαστιάς είχαν συγκεντρωθεί στο πάρκινγκ του γηπέδου για να παρακολουθήσουν

το παιχνίδι με την Μαρσέιγ από τις γιγαντοθόνες που είχαν στηθεί ωστόσο κάποιοι από αυτούς προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια ενώ τραυματίστηκε και ένα μέλος της αποστολής της Μαρσέιγ.
Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να μπει λουκέτο επ αόριστον στο γήπεδο της Μπαστιά με τον πρόεδρο της ομάδας, Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί να υποστηρίζει πως "θέλουν να μας καταστρέψουν" ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Ζερόμ Ροτέν δήλωσε πως "μας συμπεριφέρονται με δυο μέτρα και δυο σταθμά".
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της Μπαστιά έχουν προκαλέσει πολλές φορές με την συμπεριφορά τους καθώς στον αγώνα για το γαλλικό Λιγκ Καπ κόντρα στην Λιλ χτύπησαν τον βοηθό διαιτητή ενώ είχαν προκαλέσει επεισόδια και στο παιχνίδι με την Αζαξιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα