Απέκτησε τον Φιλίπας η Λαμία

00:12 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ιδανικά συμπλήρωσε την τριάδα των ξένων της η Λαμία, οι διοικούντες την οποία ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντάρκο Φιλίπας.

Ο Σέρβος διαγώνιος θα πλαισιώσει τους Κόμελ και Χαντ στις θέσεις των ξένων της ομάδας, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο το Δημήτρη Ανδρεόπουλο, που στο πρόσωπό του αναμένεται να στηρίξει τα επιθετικά πλάνα του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο Φιλίπας αναδείχθηκε

πρώτος σκόρερ τα τελευταία τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Αυστρίας (2010-11 και 2011-12), αλλά και σε εκείνο της ΠΓΔΜ (2009-10).

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Γ.Σ. Λαμία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Σέρβου διαγώνιου Darko Filipas, με την οποία ολοκληρώνει τις μεταγραφές των ξένων παικτών. Εύχεται στον αθλητή καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Ο Σέρβος διαγώνιος είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,96μ. και τις περασμένες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστρία με τα χρώματα της VC Jerich International. Έχει ακόμα αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις OK Vojvodina Novolin και OK Mladi Radnik, αλλά και στα Σκόπια με τα χρώματα της OK Rabotnicki Fersped. Ο Darko Filipas έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, ενώ έχει βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Αυστρίας τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 και στο πρωτάθλημα των Σκοπίων τη σεζόν 2009-10. Ακόμη έχει κατακτήσει δυο Κύπελλα Σερβίας με την OK Vojvodina Novolin, καθώς και πρωτάθλημα και Κύπελλο Σκοπίων με τη OK Rabotnicki Fersped».

Keywords
Τυχαία Θέματα