Απειλούν με μποϊκοτάζ οι Άγγλοι

12:53 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το κρούσμα ρατσισμού που σημειώθηκε εις βάρος των Άγγλων διεθνών από τους Σέρβους φιλάθλους στον αγώνα των εθνικών ομάδων U-21 προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία σε ανακοίνωση της υπογραμμίζει πως θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα στείλει ξανά αγγλική ομάδα στην Σερβία.
Η UEFA έχει ήδη απαγγείλει κατηγορίες κατά των δυο Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την νίκη της Αγγλίας ενώ ο Ρόους που έγινε δέκτης ρατσιστικών συνθημάτων αποβλήθηκε όταν, από τα νεύρα του, πέταξε την

μπάλα στην εξέδρα.
Η ανακοίνωση της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: "Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο έγιναν στόχοι ρατσιστικών συνθημάτων από τους Σέρβους οπαδούς. Δηλώνουμε σοκαρισμένοι. Ζητούμε από την UEFA να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και να πράξει με σκοπό να τιμωρήσει αυστηρά την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας. Πρέπει να προστατευτεί ο Ντάνι Ρόους. Καμία ομάδα δεν θα πρέπει να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο με τόσο εχθρικό κλίμα, ρατσιστική αντιμετώπιση και απειλή της σωματικής ακεραιότητας των παικτών. Θα τα σκεφτούμε πολύ για να βρεθούμε ξανά στην Σερβία στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα