«Απαιτητικός όμιλος»

15:00 4/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την πίστη του στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού, πως μπορεί να φθάσει μακριά στη νέα Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την κλήρωση της Ευρωλίγκας: «Είναι δύσκολος όμιλος και απαιτητικός. Έχει πολλές καλές ομάδες, αλλά και κάποια δύσκολα ταξίδια. Συν του ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν ξέρουμε ποια θα προστεθεί από τον προκριματικό γύρο, καθώς το πιθανότερο

είναι να πρόκειται για ακόμα μία δυνατή ομάδα. Θα έχουμε αρκετή ποιότητα και φέτος ώστε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, αλλά θα πρέπει να είμαστε στο πιο καλό επίπεδό μας όταν αρχίσουν οι αγώνες. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Για το εάν ξεχωρίζει κάποια ομάδα: «Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να ξεχωρίζω και να θεωρώ καλύτερη ή χειρότερο. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν φαίνεται να φτιάχνει μια δυνατή ομάδα και πάλι και έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Ίσως ήταν η καλύτερη από το τέταρτο γκρουπ. Και ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχει ενδιαφέρον, γιατί παίζουν στην Ευρωλίγκα, υπάρχει ενθουσιασμός και πάντα είναι δύσκολη έδρα. Όλοι οι αγώνες μας θα είναι δυνατοί, ειδικά εκτός έδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα