Ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ

22:36 3/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ακρίβος

Ο Ατρόμητος... τρόμαξε στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ και πήρε δίκαιη νίκη με 1-0. Καλύτερη η ομάδα του

Μπάγεβιτς απέναντι στους Θεσσαλονικείς που δεν παρουσίασαν τίποτα εκτός από τα γνωστά αμυντικά κενά τους.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα του Μπάγεβιτς που πίεσα από την αρχή. Μόλις στο 3ο λεπτό απείλησε με τον Μπέλιτς ενώ στο 32' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή να "νικήσει" τον Γλύκο. Στο 37' ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ όταν μετά το γύρισμα του Καρμάνου η μπάλα κόντραρε και βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της ομάδας του Περιστερίου έπεσε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ανάσα. Στο 78' όμως μετά την σέντρα του Φυτανίδη ο Λαζαρίδης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 που άξιζε άλλωστε την ομάδα του Μπάγεβιτς. Δέκα λεπτά μετά το γκολ η Ατρόμητος είχε το δεύτερο δοκάρι του όταν μετά το σουτ του Ιγλέσιας ο Γλύκος άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλα να βρει το "σίδερο".

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (68'Κούτσι), Επστάιν (92'Πίτου Γκαρσία), Μπέλιτς (87'Καραγκούνης), Καραμάνος.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Βιβιάν, Φωτάκης, Κάτσε (82'Λίνο), Λόρενς, Πέλκας (70'Ρομπέρ), Γεωργιάδης (56'Γιάννου), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα