Ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

21:28 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 24η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Στυλιάρας

Σε ένα ακόμα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ ξέχασε να κατέβει στο ματς. Παρουσίασε τραγική εικόνα και το τελικό 2-1 αδικεί τον Παναθηναϊκό. Πλέον αυτή η ήττα ίσως και να πυροδοτήσει

εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ανώτεροι οι "πράσινοι" έχασαν μοναδική ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Μπεργκ βγήκε μόνος του με τον Γλύκο και πλάσαρε πάνω του. Στο 9' ο Αμπέιντ έκανε ένα εντυπωσιακό σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ζέκα έκανε τη σέντρα και ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά με τον Γλύκο να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 23' ο Ατζαγκόύν από κοντά αλλά υπό πίεση δεν βρήκε στόχο ενώ στο 29' ο ΠΑΟ ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα του Κατσουράνη στον Σίντεφελντ.

Τελικά το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα στο 47' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ στο 55' όταν ο Κατσουράνης είδε κόκκινη κάρτα για κράτημα στον Μπεργκ που έμπαινε μόνος του στην περιοχή. Ο Νάνο εκτέλεσε το φάουλ δυνατά και χαμηλά και έγραψε το 2-0. Η ομάδα του Στέφενς είχε καταρρεύσει και στο 59' λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο γκολ αλλά ο Μπεργκ δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι. Πέντε λεπτά μετά ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Νάχτο έκοψε πάνω στη γραμμή. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν με τον Καρέλη να μην μπορεί στο 70' να νικήσει τον Γλύκο. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε "όχι" και στον Μπεργκ στο 89' ενώ με τη συμπλήρωση των ενενήντα ο Ντίνας είχε ένα καλό σουτ. Στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης κατάφερε να μειώσει με προβολή αλλά ήταν αργά για κάτι καλύτερο.

ΠΑΟ (Γ. Αναστασίου): Καπίνο, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέιντ (65'Πράνιτς), Λαγός, Ατζαγκούν (84'Ατζαγκούν), Μπεργκ, Καρέλης (74'Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Σαλπιγγίδης (62'Χούσεν), Λίνο, Κάτσε, Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Νάτχο, Νίνης (54'Λούκας).

Keywords
Τυχαία Θέματα