Αντσελότι: Θρύλος με κεφαλαία γράμματα ο Φέργκιουσον

15:23 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε να αποχωρήσει από τους πάγκους και ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζοντας τον "θρύλο" και "ήρωα".
Σε άρθρο του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Είναι σύμβολο, θρύλος με κεφαλαία γράμματα και ήρωας για την Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ. Παράλληλα όμως είναι ταπεινός, σεμνός και έχει το πάθος μικρού παιδιού όταν κάνει τη δουλειά του. Κάποιες φορές κέρδιζα εγώ, κάποιες φορές εκείνος αλλά δεν ήμασταν ποτέ εχθροί. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού απολαμβάναμε ένα ποτήρι κρασιού και γελούσαμε. Αυτό είναι το είδος παιχνιδιού που μου αρέσει και αυτό αρέσει και στον Άλεξ".
Στην συνέχεια ο Αντσελότι τόνισε: " Κανένας διευθυντής ή πρόεδρος δεν τον αμφισβήτησε. Αυτό θα πρέπει να αποτελεί μάθημα για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο καθώς πολύ συχνά συναντάμε περιπτώσεις που δεν υπάρχει υπομονή σε αυτό το περιβάλλον. Για εμάς τους προπονητές η ιστορία του Φέργκιουσον αποτελεί πρότυπο που θα ακολουθήσουμε. Το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν πως μετέδιδε στους ποδοσφαιριστές την αίσθηση ότι ανήκουν κάπου. Και το να ανήκεις στην Μάντσεστερ είναι κάτι που ποτέ δεν ξεχνιέται. Για μια ακόμη φορά ένας απλός άνθρωπος που αποσύρεται θα δεχθεί επιδοκιμασίες. Το σημαντικό είναι ότι το αξίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα