Αντσελότι: Θέλουμε να σκοράρουμε

22:35 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

"Το ματς της Τρίτης θα είναι πολύ δύσκολο Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα και απλώς έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Δεν είμαστε ανόητοι, πιστεύοντας ότι έχουμε ήδη προκριθεί. Τα καλά νέα είναι ότι όλη η ομάδα βρίσκεται σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση", είπε αρχικά ο Κάρλο Αντσελότι.
Στη συνέχεια προσέθεσε: "Η επιλογή της ενδεκάδας δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, επομένως δεν προτίθεμαι να την αποκαλύψω. Στην αρχή του πρώτου αγώνα ήμασταν λίγο νωθροί. Θα είναι επικίνδυνο αν επαναλάβουμε το ίδιο

ξεκίνημα. Το σύστημα δεν έχει μεγάλη σημασία.
Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί: να αμυνθούν οι επιθετικοί και να επιτεθούν οι αμυντικοί. Πρόκειται για μία μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι προτιμότερο να παίξουμε γρήγορα, προκειμένου να ευνοηθούν οι επιθετικοί που διαθέτουμε".
Αναφορικά με τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε: "Διανύει μία καλή σεζόν και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί", ενώ για τους εκδρομείς της ομάδας τους στο Μόναχο είπε: "Δεν έχει σημασία πόσους υποστηρικτές θα έχουμε, αλλά τι επίπεδο θα έχουν".
Ερωτηθείς για το μέλλον της προπονητικής του καριέρας, ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε: "Σέβομαι τους πάντες. Δεν είχα καμία επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να μείνω στην Ρεάλ για πολλά χρόνια. Είναι παράξενο να συζητάω για το μέλλον μου στα μισά της ημιτελικής φάσης του Champions League".
Κατόπιν ο εκλέκτορας των "μερένγκες" ρωτήθηκε για τον Νταβίντ Αλάμπα: "Είναι ένας φανταστικός και ολοκληρωμένος παίκτης. Μετά τους Μαρσέλο και Κοεντράο, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ του κόσμου".
Ο Κάρλο Αντσελότι ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου με τη σημαντικότερη δήλωση: "Σκοπός μας είναι να σκοράρουμε γιατί διαθέτουμε την ποιότητα, ωστόσο δεν είναι απίθανο να προκριθούμε χωρίς να βάλουμε γκολ".
Ο Γκάρεθ Μπέιλ, από την πλευρά του, είπε: "Αισθάνομαι καλά και ελπίζω ότι θα παίξω αύριο (σ.σ. Τρίτη). Ανυπομονώ. Αναμένεται ένα πολύ δύσκολο ματς. Προτιμάμε να αγωνιστούμε επιθετικά, αλλά πρέπει να ξέρουμε και πως να αμυνθούμε σωστά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στον τελικό. Διαθέτουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε παίξει πολύ καλά και δεν αμφιβάλλουμε για την αξία μας".
Ερωτηθείς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ουαλός μεσοεπιθετικός απάντησε: "Είναι συγκλονιστικό να προπονείσαι μαζί του. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην Μαδρίτη: για να βρίσκομαι ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες. Πρέπει πάντα να νικάς. Κατακτήσαμε το Κύπελλο και τώρα θέλουμε το Champions League. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε μία ομάδα που κοιτάζει μόνο την αμυντική της λειτουργία".

Keywords
Τυχαία Θέματα