Αντσελότι: Πάντα ανοικτή η πόρτα μου αν ο Ντι Μαρία έχει πρόβλημα

13:52 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Άνχελ Ντι Μαρία να είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και να θέλει να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι υπογράμμισε πως αν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει πρόβλημα τότε να πάει στο γραφείο του να το λύσουν.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδίτης τόνισε: "Τα νέα ήταν μια έκπληξη, γιατί ο παίκτης δεν έχει μιλήσει ούτε σε εμένα ούτε στον σύλλογο. Είναι χαρούμενος και ήρεμος. Η πόρτα στο γραφείο μου

είναι πάντα ανοικτή, αν έχει πρόβλημα αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Τελείωσε το καλοκαίρι. Από προπονητικής πλευράς συμφώνησα στην μεταγραφή του Οζίλ, αλλά δεν είναι το ίδιο με τον Ντι Μαρία. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα".
Για την ανανέωση του συμβολαίου του Τσάμπι Αλόνσο, ο Αντσελότι δήλωσε: "Δεν είμαι εγώ αυτός που διαπραγματεύεται. Μίλησα μαζί του αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσω στον πρόεδρο γιατί και οι δυο πλευρές θέλουμε να ανανεώσουμε. Περιμένουμε την απόφαση του και είμαι αισιόδοξος".
Τέλος, για το παιχνίδι στο "Parken" κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα στο γήπεδο της. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Είχαν καλά αποτελέσματα στην έδρα τους με Γιουβέντους και Γαλατάσαραϊ, επειδή παίζουν σαν ομάδα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη τους, παίζουν μαζί και επιθετικά. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που είδαμε στην Μαδρίτη. Θέλουν να περάσουν στο Europa League, και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα