Αντσελότι: Ο Ρονάλντο δεν είναι 100% έτοιμος

15:13 10/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στην έδρα της Θέλτα δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης για την προτελευταία αγωνιστική και ο Κάρλο Αντσελότι άφησε εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί, όπως είπε, ο Πορτογάλος δεν είναι 100% έτοιμος και δεν θέλει να ρισκάρει.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «Ο Κριστιάνο δεν θα παίξει αύριο, δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν θέλω να πάρω κάποιο ρίσκο, όπως και με τους Πέπε, Βαράν, Καρβαχάλ και Ντι Μαρία. Έχουμε πάρει πολλά παιχνίδια και χωρίς τον Ρονάλντο, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με παίκτες που δεν είναι απόλυτα

έτοιμοι».
Αντίθετα, στην αποστολή μετά από σχεδόν έξι μήνες βρίσκεται ο Σάμι Κεντίρα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε με τον Αντσελότι να δηλώνει: «Δεν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο αγώνα, γιατί δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είναι, όμως, σε θέση να μας βοηθήσει. Σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής».
Για το παιχνίδι με την Θέλτα και το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε μειονεκτική θέση για τον τίτλο ο Αντσελότι είπε: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και δεν σκεφτόμαστε την απουσία του Ρονάλντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα