Αντσελότι: Κρίμα, φτάσαμε πολύ κοντά

08:13 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" αλλά έμεινε εκτός ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ λόγω των εκτός έδρας γκολ με τον Κάρλο Αντσελότι να υπογραμμίζει πως η ομάδα του έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση και να προσθέτει πως έμεινε πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε:

"Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Παίξαμε πολύ καλά, με σθένος. Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε, γιατί φτάσαμε πολύ κοντά. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, που θα γινόταν φανταστική αν κερδίζαμε. Είναι σκληρό να αποκλείεσαι μετά από μια τέτοια προσπάθεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου και δεν μετανιώνω για τίποτα".
Για την παρουσία της Παρί Σεν Ζερμέν στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αντσελότι δήλωσε: "Πολλοί από τους παίκτες μας έμαθαν φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο χρόνος μπορεί να δουλέψει υπέρ μας και να φτάσουμε πιο ψηλά στο μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό, αλλά διεκδικούμε ακόμη δυο τίτλους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γαλλίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα