Αντσελότι: Ήταν μια άθλια εμφάνιση

12:12 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στο "Βιθέντε Καλδερόν", η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε βαριά ήττα 4-0 από την Ατλέτικο με τον Κάρλο Αντσελότι να παραδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου και να κάνει λόγο για μια άθλια εμφάνιση της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, τόνισε: "Είναι πολύ απλό. Η Ατλέτικο άξιζε τη νίκη γιατί μας νίκησαν σε κάθε τομέα: σε μονομαχίες, σε ένταση, στο παιχνίδι, στα πάντα. Το γιατί έγινε αυτό είναι κάτι που

πρέπει να το κοιτάξουμε τις επόμενες μέρες.
Λυπούμαστε πολύ. Χρειάζεται να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας. Θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει σε άλλο παιχνίδι. Αποτύχαμε στα πάντα. Πηγαίναμε δεύτεροι σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης που να κάνει καλό ματς.
Ήταν μια άθλια εμφάνιση, η χειρότερη που έχω δει. Πιστεύω όμως σε αυτούς τους παίκτες. Αντιδράσαμε καλά μετά το Ανοέτα (σ.σ. ήττα 4-2 από τη Σοσιεδάδ) και θα κάνουμε το ίδιο και τώρα".
Σε ερώτηση αν με άλλη ενδεκάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα τα πήγαινε καλύτερα, ο Αντσελότι απάντησε ως εξής: "Η ενδεκάδα που κατέβασα ήταν η πιο ορθολογική. Χρησιμοποίησα τον Κεντίρα για να έχουμε καλή άμυνα στις στημένες φάσεις επειδή μας έλειπε το ύψος. Το πιο ασυνήθιστο ήταν ότι δεν έδωσαν μάχες οι παίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα