Αντσελότι: Είμαι τυχερός να προπονώ εξαιρετικούς παίκτες

11:25 13/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της στη σεζόν, νικώντας τη Σεβίλλη στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, με τον Κάρλο Αντσελότι να υποστηρίζει πως νιώθει τυχερός που μπορεί να προπονεί εξαιρετικούς παίκτες και να σημειώνει πως η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να κάνει θυσίες για να έρθουν και άλλα τρόπαια στη σεζόν.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Κάρντιφ, ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, τόνισε: "Νομίζω ότι ίσως ξεκινάμε ένα πολύ σημαντικό κύκλο, επειδή έχουμε μια ομάδα με καταπληκτική ποιότητα. Είμαι

τυχερός να προπονώ εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε τις απαραίτητες θυσίες. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά και να διαγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι δύσκολο να βελτιώσεις αυτή την ομάδα.
Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών και το σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς όλες τις ικανότητες της ομάδας. Δεν νομίζω ότι με αυτή την ομάδα θα έχω μια μόνιμη ενδεκάδα γιατί είναι όλοι εξαιρετικοί παίκτες και για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να κάνουμε rotation με τους παίκτες μας και να χρησιμοποιούμε όλη την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα