Αντσελότι: Δεν έχει γκολτζή η Ιταλία

14:52 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρόβλημα της Εθνικής Ιταλίας, κατά τον Κάρλο Αντσελότι, είναι πως δεν έχει έναν παίκτη που θα στείλει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα με τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν να μην πιστεύει πως οι Μπαλοτέλι, Κασάνο είναι τέτοιοι παίκτες. Παράλληλα θεωρεί λάθος την τακτική με την οποία αγωνίστηκαν οι Ιταλοί στην επανάληψη κόντρα στην Κροατία.

Σε δηλώσεις του ο Αντσελότι τόνισε για το 1-1 της Ιταλίας με την Κροατία: "Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Ιταλία έπαιξε πολύ καλά και

ήταν μια δεμένη ομάδα. Στο δεύτερο όμως, άλλαξε φιλοσοφία τελείως στο παιχνίδι της. Έδωσε περισσότερη έμφαση στην άμυνα, έχοντας στόχο να διατηρήσει το προβάδισμα της. Δεν επρόκειτο για καλή ιδέα κατά την γνώμη μου. Το πρόβλημα της Ιταλίας ήταν ότι δεν μπορούσε να πετύχει γκολ, αφού η ομάδα δεν διαθέτει παίκτη για να πετυχαίνει τέρματα. Ο Μπαλοτέλι και ο Κασάνο δεν σκοράρουν αρκετά".
Για τα φαβορί του EURO 2012, ο Αντσελότι δήλωσε: "Δεν νομίζω πως η Γαλλία μπορεί να κατακτήσει το EURO. Η Ισπανία είναι το φαβορί. Πρόκειται για την πιο ισορροπημένη ομάδα. Η Γερμανία είναι επίσης μια πολύ δυνατή ομάδα. Νομίζω πως η Γαλλία θα φτάσει στα προημιτελικά και ελπίζω το ίδιο και για την Ιταλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα