Αντσελότι: Αν η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη, θα με διώξει

13:23 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι με τον ίδιο να απαντά πως στο τέλος της σεζόν όλοι θα κριθούν και πρόσθεσε πως η διοίκηση θα τον διώξει αν δεν μείνει ικανοποιημένη με την δουλειά του.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Κάθε μέρα ακούω ή διαβάζω πως

η διοίκηση με διώχνει, αλλά κάθε μέρα είμαι κανονικά στην θέση μου. Έχω πάψει πια να ασχολούμαι με δημοσιεύματα και φήμες. Κοιτάω μόνο την δουλειά μου και πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιο μου, σύμφωνα με τον οποίο αν η Παρί τερματίσει σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος αυτομάτως το συμβόλαιο μου επεκτείνεται για έναν ακόμα χρόνο. Για ένα είμαι σίγουρος. Όταν τελειώσει η χρονιά, όλοι θα κριθούμε. Αν η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη με την δουλειά μου, τότε θα με διώξει, ακόμα και αν έχω τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις".
Σε ερώτηση τι θα ήθελε ο ίδιος να συμβεί, ο Αντσελότι απάντησε: "Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα για πολλά ακόμα χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας, μου αρέσει να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες, ενώ και η ζωή στο Παρίσι δεν είναι καθόλου άσχημη".

Keywords
Τυχαία Θέματα