Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Λίνεν

16:39 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος, μιλώντας στην «ΩΡΑ των σπορ», αναφέρθηκε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια στους Μαυρουδή Μπουγαΐδη και Γιώργο Κατίδη, σχετικά με την απόδοσή τους κόντρα στον Πλατανιά. Ο Γερμανός τεχνικός είπε για τον νεαρό αμυντικό πως στη φάση του πρώτου γκολ λειτούργησε άπειρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν βλέπεις τον αντίπαλο να σηκώνεται για κεφαλιά, πηγαίνεις κατευθείαν πάνω στην μπάλα, ούτε τον κοιτάς, ούτε τον χαϊδεύεις».

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κατίδη τώρα και τη φάση που σούταρε απελπιστικά άουτ, ο Λίνεν δήλωσε πως σούταρε σαν... 16 χρονών μωρό, χαλώντας μια πολύ ωραία προσπάθεια των συμπαικτών του.

Αυτές οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού δεν άρεσαν καθόλου στον εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών, Θεόφιλο Καρασαββίδη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ανδρέα Δημητρέλο και του ζήτησε να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν από κοντά για αυτό το ζήτημα και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις. Το ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών θα γίνει στις 6 το απόγευμα και εκτός από τους Κατίδη και Μπουγαΐδη, είναι πολύ πιθανό να γίνει κουβέντα και για τους Σταματή και Παυλή (που επίσης εκπροσωπεί ο Καρασαββίδης), αναφορικά με το γεγονός πως δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα