Ανθρωποκυνηγητό στο Γράμμο για δραπέτες απ'την Αλβανία

23:13 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Γράμμο για τη σύλληψη δύο κακοποιών που διέφυγαν μετά την συμπλοκή με τους αστυνομικούς. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και τριών ενόπλων, δραπετών από την Αλβανία σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας στην ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πεύκου στην Καστοριά.

Δύο κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν,

ενώ ο τρίτος συνελήφθη και είναι τραυματισμένος. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πιθανόν ο ένας από τους δύο κακοποιούς να είναι τραυματισμένος. Το σημείο της συμπλοκής, βρίσκεται πολύ κοντά στο Νομό Ιωαννίνων, γι' αυτό στην περιοχή, έχουν στηθεί μπλόκα και με δυνάμεις της Ηπείρου.

Η απόσταση των συνόρων με την Αλβανία από το Πευκόφυτο, είναι περίπου 35 χιλιόμετρα χωματόδρομου, σε δύσβατη περιοχή του Γράμμου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πρόκειται για τους τρεις ασύλληπτους κρατούμενους βαρυποινίτες που απέδρασαν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Ντρένοβα της Αλβανίας, κοντά στην Κορυτσά.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά επτά επικίνδυνοι ισοβίτες είχαν αποδράσει την περασμένη Κυριακή από τη φυλακή Ντρένοβα. Εξ αυτών συνελήφθησαν τέσσερις από τις αστυνομικές αρχές της Αλβανίας.

Πληροφορίες αναφέρουν οι τρεις είχαν εντοπιστεί με θερμικές κάμερες πριν από 2-3 μέρες και η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα για τον εντοπισμό και της σύλληψή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα