Επική ανατροπή για Λάτσιο

20:55 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

KΑΤΑΝΙΑ- ΤΟΡΙΝΟ: 0-0
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) βολεύτηκαν Κατάνια και Τορίνο.

Με 10 παίκτες από το 13ο λεπτό έμεινε η Κατάνια, που έχασε τον Λόντι με κόκκινη κάρτα. Στο 18ο λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Μπιάνκι, ενώ παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Κατάνια κέρδισε πέναλτι στο 21 σε ανατροπή του Ίζκο από τον Βίβες. Ο Μπεργκέσιο όμως που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα

στο δοκάρι και σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του. Στο 27' ο Ζιλέ είπε όχι σε σουτ του Γκόμες, ενώ στο 43' ο Μπεργκέσιο αστόχησε από καλή θέση.

Στο 53' ο Μπεργκέσιο δε βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή όπως και ο Μπιάνκι 3 λεπτά μετά, ενώ στο 72' ο Ζιλέ απέκρουσε το ακρινό σουτ του Αλμιρόν. Στο 89' η Τορίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία με το διαγώνιο του Βέρντι να φεύγει μόλις άουτ,

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μπελούτσι, Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Μαρκέζε, Ίζκο, Λόντι, Αλμιρόν (83' Σαλιφού), Μπαριέντος, Μπεργκέσιο (67' Κάστρο), Γκόμες.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Γκλικ, Νταρμιάν, Ροντρίγκες, Ντ'Αμπρόζιο, Βίβες, Γκάτσι (59' Μπίρσα), Μπάσα, Τσέρτσι (81' Βέρντι), Μπιάνκι, Μετζιορόνι (74' Σανσόνε).

ΛΑΤΣΙΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 2-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Γερές βάσεις για την κατάληψη μία εκ των τριών πρώτων θέσεων του Καμππονάτο έβαλε η Λάτσιο η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει στο 80' με 1-0 από την Κάλιαρι, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη με 2-1.

Στο 13ο λεπτό ο Αγκάτσι είπε όχι σε σουτ του Λούλιτς, ενώ στο 17' το σουτ του Ερνάνες σταμάτησε στο δοκάρι της Κάλιαρι. Δύο λεπτά μετά ο Μαρκέτι σταμάτησε το σουτ του Ναϊνγκολάν, ενώ στο 31' ο Αγκάτσι πρόλαβε τον Μάουρι και στο 38' ο Κλόζε αστόχησε από καλή θέση.

Η Λάτσιο είχε και 2ο δοκάρι με τον Ράντου στο 51' και αφού δεν μπόρεσε να σκοράρει, το έκανε η Κάλιαρι στο 63'. Ο Σάου βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0. Η Λάτσιο ανέβασε κι άλλο στροφές κι έφτασε στην ισοφάριση στο 80ο λεπτό με τον Κονκό. Η Κάλιαρι έμεινε με 10 παίκτες στο 83' λόγω αποβολής του Αγκάτσι που έκανε πέναλτι στον Κλόζε και στη ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Κόσου για διαμαρτυρία. Ο Καντρέβα ανέλαβε την εκτέλεση τυ πέναλτι κι έκανε το 2-1.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας (74' Φλοκάρι), Ράντου, Λούλιτς, Ερνάνες, Λεντέσμα (74' Σιανί), Γκονζάλες (63' Καντρέβα), Μάουρι, Κλόζε.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Περικό, Ροσετίνι, Ντελ Φάμπρο, Αβελάρ, Ντεσένα (57' Κόσου), Κόντι, Έκνταλ, Ναϊνγκολάν, Ιμπαρμπό (85' Αβράμοφ), Σάου (75' Νενέ).

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα