Αντετοκούνμπο: Το απολαμβάνω, είμαι στο NBA (VIDEO)

16:00 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μιλγουόκι Μπακς και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στο NBA.
Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς ο 18χρονος μπασκετμπολίστας τόνισε: "Το απολαμβάνω. Είμαι στο NBA. Είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά στην ζωή σου".
Ο Αντετοκούνμπο μίλησε και για την πορεία της Εθνικής Νέων Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ

της Εσθονίας: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο, αλλά δεν ήρθε. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου, ίσως τότε πάρουμε τον τίτλο".
Στην Εσθονία βρέθηκε και ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, ο Λάρι Ντρου, για να δει από κοντά τον Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα διεθνή να δηλώνει: "Χάρηκα πολύ που ο κόουτς ήρθε να με δει στην Εσθονία. Αυτό δείχνει πως ενδιαφέρεται για εμένα και πραγματικά νοιάζεται. Ελπίζω να τα πάω καλά φέτος, αλλά πρέπει να δυναμώσω".
Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε και για όσα προσφέρει πλέον στην οικογένειά του, για την οποία ανέφερε: "Χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί στην οικογένειά μου είμαι σαν αρχηγός και είμαι υπερήφανος που έκανα το βήμα αυτό. Τώρα η οικογένειά μου μπορεί να έχει μία καλύτερη ζωή, τα αδέρφια μου να πάνε σε ένα καλύτερο σχολείο και η μάνα μου να έχει καλύτερη δουλειά και καλύτερο σπίτι. Πιστεύω πως η οικογένειά μου είναι υπερήφανη για μένα".
Ενθουσιασμένος από όσα έχει δει ως τώρα από τον Αντετοκούνμπο δήλωσε και ο προπονητής των Μπακς, Λάρι Ντρου, ο οποίος δήλωσε: "Μπορώ να δω τον ενθουσιασμό στα μάτια του. Ανυπομονεί για όλη αυτή την εμπειρία. Ασφαλώς θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να δυναμώσει, όμως το βλέπω πόσο πολύ το θέλει. Είναι σε μια ομάδα που θα τον αγκαλιάσει και θα τον βοηθήσει".

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα των Μιλγουόκι Μπακς.

Keywords
Τυχαία Θέματα