Αντετοκούνμπο: Αισθάνομαι πιο άνετα και αποκτώ αυτοπεποίθηση

13:07 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

Με 18 πόντους (6/10 δίποντα, 6/7 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος παίκτης στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μέμφις Γκρίζλις με τον ίδιο να υποστηρίζει πως πλέον αισθάνεται πιο άνετα στο παρκέ και αποκτά αυτοπεποίθηση.
Ο 19χρονος άσος τα πήγε πολύ καλά και στο μαρκάρισμα του Ζακ Ράντολφ και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Ήταν δύσκολο το ματς-απ με τον Ράντολφ, ωστόσο υπήρχε μις-ματς για εμένα στην άμυνα και μις-ματς για αυτόν στην επίθεση. Είναι μεγαλύτερος από εμένα αλλά και πιο αργός, οπότε μπορώ να

διεισδύσω. Αυτό είναι το καλό μου στοιχείο. Όταν με μαρκάρει ένας ψηλότερος παίκτης, αισθάνομαι καλά επειδή μπορώ να πάω στο καλάθι.
Ο κόουτς ήθελε να πάρω την μπάλα στα τελευταία λεπτά επειδή είδε ότι έβαλα μερικά σουτ και ότι είχα κάποια μις-ματς. Αρχίζω να αισθάνομαι πιο άνετα στο γήπεδο, αποκτώ αυτοπεποίθηση και αυτό ξεκινάει από τον κόουτς, επειδή με εμπιστεύεται να παίρνω την μπάλα στη τέταρτη περίοδο. Αυτό μου δίνει ώθηση. Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη. Βήμα-βήμα πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και μας κάνει να επικεντρωθούμε και να παίξουμε σκληρά για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι".
Από τη μεριά του, ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς είπε τα καλύτερα για τον Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα, για το μαρκάρισμα του 19χρονου άσου στον Ράντολφ, ο Τζέισον Κιντ δήλωσε: "Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ στον κόσμο. Ο Γιάννης είναι πολύ πιο αδύνατος αλλά έκανε σπουδαία δουλειά στην άμυνα.
Απόψε, παίξαμε μέσω του Γιάννη. Έπαιρνε την μπάλα στη ρακέτα και ήταν ικανός να τελειώσει τις φάσεις. Μπορούσες να τον δεις να ωριμάζει σιγά-σιγά. Είχε τον Ράντολφ ή τον Γκασόλ απέναντι του και δεν τους άφηνε ούτε στιγμή να σουτάρουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα