Αντεμπαγιόρ: Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να παίζουμε εντός ή εκτός έδρας

14:30 10/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά και την ήττα από τη Στόουκ, η Τότεναμ μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν, τους παίκτες να δυσφορούν με τον κόσμο και τον Αντεμπαγιόρ να σημειώνει πως δεν ξέρει αν είναι καλύτερο για την ομάδα να παίζει εντός ή εκτός του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".
Σε δηλώσεις του ο επιθετικός από το Τόγκο, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, τόνισε: "Είναι κάπως δύσκολο όταν ξέρεις ότι με την πρώτη λάθος πάσα θα κάνεις τον κόσμο να σε γιουχάρει. Όταν παίζεις μπροστά στο κοινό σου, θέλεις να σε υποστηρίζουν. Τώρα είναι σαν να

περνάς μια άσχημη κατάσταση και η οικογένεια σου να μην σε καλωσορίσει σπίτι σου. Αυτό είναι το χειρότερο γιατί δεν έχεις πού να πας. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Στο προηγούμενο παιχνίδι κανείς δεν ήθελε την μπάλα. Είναι δύσκολο για τους παίκτες. Δεν είναι δικό τους λάθος ούτε όμως και των οπαδών, γιατί οι οπαδοί θέλουν να δουν αποτέλεσμα, θέλουν να δουν μια αντίδραση και τα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να παλέψουμε σαν ομάδα και σαν σύλλογος να βρούμε μια λύση. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα