Ανοικτό του Φορμίκα στον ΟΣΦΠ

08:56 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες απέμειναν για την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό ακόμα αναζητούν έναν δεξί χαφ με την υπόθεση του Μάουρο Φορμίκα να παραμένει ανοικτή. Μάλιστα δημοσίευμα της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ" αναφέρει πως μάνατζερ βρίσκεται στην Αγγλία για λογαριασμό του Ολυμπιακού προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Μπλάκμπερν.

Η αγγλική ομάδα από την πλευρά της εξακολουθεί να κάνει λόγο για κανονική μεταγραφή και όχι για δανεισμό του Αργεντινού χαφ με τον ποδοσφαιριστή να έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της Μεσογείου και τον Μαρινάκη να σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει την προσφορά προκειμένου να πείσει την Μπλάκμπερν να παραχωρήσει δανεικό τον Φορμίκα με οψιόν αγοράς.

Παράλληλα στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις δεξιών χαφ και από την διοίκηση τονίζεται πως αν χρειαστεί θα γίνει ακόμα και οικονομική υπέρβαση προκειμένου να αποκτηθεί ένας χαφ εγνωσμένης αξίας. Τα τελευταία ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ και του Έντσο Πέρεζ της Βιγιαρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα