Ανοικτή η πόρτα της Σίτι για Ντε Ρόσι

14:05 18/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του και μέχρι στιγμή έχει εντοπιστεί διαφορά στο οικονομικό. Την εμπλοκή αυτή εκμεταλλεύτηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος θέλησε να δείξει στον Ντε Ρόσι πως η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του αν θελήσει να μην ανανεώσει.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: " Είναι πάντα δύσκολο να αποκτήσεις έναν παίκτη της Ρόμα και κυρίως έναν

Ρομανίστα, ο οποίος παίζει στην Ρόμα. Αυτό γίνεται επειδή ένας Ρωμαίος είναι προσκολλημένος στις ρίζες του και στον τρόπο ζωής του. Ως αποτέλεσμα, δεν θα με εξέπληττε αν ανανέωνε το συμβόλαιό του. Αλλά αν ο Ντε Ρόσι κάποια στιγμή υπάρξει διαθέσιμος στην μεταγραφική αγορά, η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι έτοιμη, όπως άλλωστε και η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και όλα τα μεγάλα κλαμπ. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης, ένας από αυτούς που μπορούν να μπουν στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος, με ποιότητα και εμπειρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα