«Ανοίγει» κι άλλο τη διαφορά η ΑΕΚ

00:09 12/1/2014 - Πηγή: AEK365

Με την παλικαρίσια νίκη της στην κόλαση του Αιγάλεω, την περασμένη Κυριακή, η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα, ενώ παράλληλα «άνοιξε» την διαφορά της στη βαθμολογία στους 7 βαθμούς, αποκαθιστώντας την... τάξη που πριν από λίγο καιρό είχε «διαταραχθεί» για τα καλά.
Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απασχολήσει για καιρό ακόμη την Ένωση, η οποία έχει κληθεί την Πέμπτη να απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

για τα επεισόδια που συνέβησαν στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και βάσει κατηγορητηρίου απειλείται με αποκλεισμό της έδρας της, αλλά και με αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να αποδείξουν ότι στο Αιγάλεω είχε στηθεί προκαταβολικά ένα σκηνικό πολέμου και θα απαιτήσουν από την ΕΠΟ να κρίνει ανάλογα.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ έχει πολλά να κρατήσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, με πρώτα απ' όλα το πάθος και τον τσαμπουκά που έδειξε. Τα συγκεκριμένα στοιχεία θέλει να βγάλει στο παιχνίδι της και σήμερα (15.00) απέναντι στον Περαμαϊκό. Σε ένα ματς που της δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στις επιβλητικές νίκες και παράλληλα να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα από τους διώκτες της, καθώς ο δεύτερος Ηρόδοτος έχει αυτή την αγωνιστική το ρεπό του. Κάτι που δίνει την ευκαιρία στους Κιτρινόμαυρους να ξεφύγουν με -τουλάχιστον- 9 βαθμούς στην πορεία προς την άνοδο στη Β' Εθνική, μη επιτρέποντας σε κανέναν να αμφισβητήσει ξανά τα... δεδομένα.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Τραϊανού Δέλλα, η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Καραγκιολίδης (ή Βούρας), Αργυρίου (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Τσιρίλο, Σταθάκης (στόπερ), Ρόβας, Κορδέρο (αμ. χαφ), Ανάκογλου (δεκάρι), Γροντής (δεξί χαφ), Πλατέλλας (αριστερό χαφ) και Μπρέσεβιτς (φορ). Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντακόλ. Σε περίπτωση που επιλεγεί ο Βραζιλιάνος, είναι πιθανό να αγωνιστεί εκείνος πίσω από τον Μπρέσεβιτς, με τον Ανάκογλου να «μετακομίζει» σε ένα από τα δύο άκρα ή να παίζει δίπλα στον Κορδέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα