Ανησυχία στην Βασίλισσα για τη διαιτησία

20:18 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ το Σάββατο δίνει έναν κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα κι επιθυμεί να φύγει με το «διπλό» από τις Σέρρες απέναντι στους Ίκαρους, ώστε να πάρει ακόμα μια σημαντική νίκη, που θα την κάνει από νωρίς να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος. Στην Ένωση, όμως υπάρχει έντονη ανησυχία για την διαιτησία του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας από την στιγμή που και οι ίδιοι οι διαιτητές είναι Μακεδόνες.
Ενώ,

ένας προβληματισμός ακόμα, που υπάρχει στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» είναι πως οι δύο από τους τρεις, δηλαδή οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης) και ο Διαμαντής Λόρτος (Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης) δεν έχουν την επαρκή εμπειρία για να βρεθούν σε κρίσιμο παιχνίδι Πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Μπήτη (συνδέσμου Ανατολικής Μακεδονίας), ο οποίος έχει βρεθεί και στο ΟΦΗ-ΑΕΚ και έδειξε αρκετά καλές αντιδράσεις.
Πάντως, στην Βασίλισσα ελπίζουν οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αφού επιθυμία τους είναι να υπάρχει ισονομία στα σφυρίγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα