Ανιέλι: Το περσινό ήταν μόνο η αρχή

12:53 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα πιο υψηλούς στόχους έχουν θέσει στην Γιουβέντους με τον Αντρέα Ανιέλι να υπογραμμίζει με νόημα πως η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, και μάλιστα χωρίς ήττα, ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του Τορίνο που στοχεύει ακόμα πιο ψηλά.
Στο περιθώριο εκδήλωσης για την απονομή δημοσιογραφικών βραβείων, ο πρόεδρος της Γιουβέντους τόνισε: "Το περσινό πρωτάθλημα ήταν μόνο η αρχή. Η πορεία της Γιουβέντους θα συνεχίσει να είναι θριαμβευτική και δεν πρόκειται να σταματήσουμε στην περσινή επιτυχία. Το αήττητο πρωτάθλημα που κατακτήσαμε μας γέμισε με υπερηφάνεια, αλλά στον αθλητισμό

πρέπει να στοχεύεις στην επόμενη επιτυχία. Από την επόμενη της στέψης, εμείς θέσαμε τους νέους μας στόχους. Που είναι ακόμα πιο υψηλοί".
Μάλιστα ο Ανιέλι ζήτησε από τους παίκτες της Γιουβέντους να κατακτήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Χειμώνα καθώς όπως είπε: "Η Γιουβέντους αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Χειμώνα 25 φορές. Τις 20 από αυτές κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με τέτοιο ποσοστό, είναι λογικό να θέλω να βγούμε πρωταθλητές Χειμώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα