Αγγίζει τον τίτλο η Ζενίτ (VIDEO)

22:02 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τεράστιο βήμα για τον τίτλο έκανε σήμερα η Ζενίτ, η οποία όπως φαίνεται τίποτα δεν μπορεί πλέον να της στερήσει και αυτό το πρωτάθλημα στη Ρωσία από τη Ζενίτ την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Για την 39η αγωνιστική επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αγία Πετρούπολη στο ντέρμπι κορυφής του γκρουπ των πρωταθλητών και αύξησε τη διαφορά της από τους πρωτευουσιάνους στους 14 βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου. Ο Μπιστρόφ στο 64' και ο

Αρσάβιν στο 89' πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που μπορεί να εξασφαλίσει το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ακόμη και την επόμενη Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κουμπάν.

Μεγάλη μάχη γίνεται για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει 66 βαθμούς, ωστόσο απειλείται από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Η Σπαρτάκ Μόσχας με 65 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο υποδέχεται αύριο τη Ρούμπιν (62β.), η Λοκομοτίβ Μόσχας (64β.) έχασε έδαφος μετά το 1-1 στο Κουμπάν (56β.), ενώ στο κόλπο είναι η Ανζί (60β.) και η Ντιναμό Μόσχας (63β.) που συγκρούονται την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα