Αγγελίδης: Νέα πρόκληση για εμένα ο ΠΑΟΚ

12:41 25/7/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από πέντε χρόνια, ο Ιάκωβος Αγγελίδης αποχωρεί από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ προκειμένου να αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΠΑΟΚ με τον ίδιο να κάνει λόγο για μια νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται.
Σε δηλώσεις του ο Ιάκωβος Αγγελίδης τόνισε: "Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο που ήμουν μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας. Με τον Μιτς Γκόλντχαρ στο τιμόνι του ο σύλλογος έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο

κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης σκληρής δουλειάς από όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα, η Μακάμπι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να θέτει νέα πρότυπα στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη Μιτς Γκόλντχαρ, που μου έδωσε αυτή την φανταστική ευκαιρία να τον βοηθήσω στην υλοποίηση του οράματος που έχει για τον σύλλογο και όλους όσοι έχω συνεργαστεί στον σύλλογο, οι οποίοι βοήθησαν να εκπληρώσω τα καθήκοντα μου".
Στην συνέχεια, ο Ιάκωβος Αγγελίδης, δήλωσε: "Η αρχική μου δέσμευση και πρόθεση μου ήταν να παραμείνω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για δυο τρία χρόνια, αλλά για διάφορους λόγους αποφάσισα να παρατείνω την παραμονή μου για να συνεχίσω να συνδράμω στις προσπάθειες του συλλόγου να βελτιώσει τη θέση του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Τώρα, μετά την ολοκλήρωση σχεδόν πέντε ετών στη Μακάμπι είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγω και να αναλάβω μια νέα πρόκληση. Έχω αποφασίσει να αναλάβω τη θέση προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα