Ανεβαίνει το Ανόβερο

23:36 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΝΟΒΕΡΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: «A.W.D. Αρίνα»
Στην 7η θέση της Bundesliga ανέβηκε το Ανόβερο, καθώς επικράτησε με 1-0 της Νυρεμβέργης στην αναμέτρηση της «A.W.D. Αρίνα» που άνοιξε την αυλαία της 19ης Αγωνιστικής στην Γερμανία,

φθάνοντας τους είκοσι επτά βαθμούς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 7' με τον Σλάουντραφ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή μετά από μπαλιά του Πίντο, ενώ η Νυρεμβέργη απάντησε στο 14' με τον Έϊγκλερ να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντιβάνι από τα δεξιά. Το Ανόβερο άνοιξε το σκορ στο 18' όταν ο Πίντο τροφοδότησε τον Στινλ που με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Αμπντελαουέ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Σάφερ. Το Ανόβερο άγγιξε το 2-0 στο 28' όταν ο Στιοντλ πάσαρε στον Σμίκερμπακ που βρέθηκε τετ α τετ με τον Σάφερ, αλλά πλάσαρε άουτ. Η Νυρεμβέργη έχασε καλή ευκαιρία στο 35' όταν ο Χέγκελερ τροφοδότησε τον Εσβάιν, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Ζίλερ έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 62' με τον Αμνπντελαουέ να αστοχεί σε φάουλ, ενώ στο 69' οι «κόκκινοι» απάντησαν με τον Ντιβάνι να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή. Το Ανόβερο «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ στο 75' όταν ο Πίντο πάσαρε στον Σλάουντραφ, ο οποίος πλάσαρε τον Σάφερ αλλά ο Χλούσεκ έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Νυρεμβέργη είχε την ευκαιρία να πάρει τον βαθμό στο 88', όμως το σουτ του Χέγκελερ από το ύψος του πέναλτι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ζίλερ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Τσερούντολο, Έγκιμαν, Πόγαδετς, Πίντο (90+2' Τσάχεντ), Πάντερ, Σμίκερμπακ, Στιντλ, Ράους, Σλάουντραφ (84' Στόπελκαμπ), Αμπντελαουέ (89' Σόμπιεκ).
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σάφερ, Φούλνερ, Μαρό, Βολφσχάιντ, Χλούσεκ, Κοέν (46' Πέκχαρτ), Ντιβάνι, Χέγκελερ, Σίμονς, Έιγκερ (73' Μπουνζάκου), Εσβάιν (82' Φράντζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα