Ανεβαίνει η Ουντινέζε

22:02 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Ρυθμό βρίσκει η Ουντινέζε που κέρδισε με 2-0 τη Σαμπντόρια μέσα στην έδρα της.

Στο 5ο λεπτό ο Μπεράρντι έδωσε για τον Ικάρντι, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή, ενώ στο 12' το σουτ του Σοριάνο μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ. Η Ουντινέζε απείλησε με το σουτ του Ντι Νατάλε στο 13'ενώ στο 15' ο Ρομέρο απέκρουσε το σουτ του Ιταλού φορ.

Τελικά στο 16' ο Ντανίλο ,ε κεφαλιά μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε. Στο 21' το σουτ του Μαρέσκα έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 27' ο Μπεράρντι έκανε τραγικό λάθος και ο Ντι Νατάλε πλάσαρε τον Ρομέρο κι έγραψε το 2-0. Στο 30' ο Ρομέρο έκανε άστοχη έξοδο μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντι Νατάλε, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 35' το σουτ του Πίντζι έφυγε πολύ άουτ. Στο 38ο λεπτό η Σαμπντόρια απείλησε με το σουτ του Πόλι ενώ στο 60' η Σαμπντόρια είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ο Ικάρντι έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι αλλά ο Μπρκις απέκρουσε την εκτέλεση του Πότσι και κράτησε το μηδέν. Στο 70' ο Πότσι έκανε από μακριά το σουτ αλλά ο Μπρκιτς τον νίκησε και πάλι, ενώ στο 77' ο Ρομέρο είπε όχι σε σουτ του Ντι Νατάλε.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Γκασταλντέλο (51' Εστιγκαρίμπια), Μπεράρντι (75' Καστελίνι), Ροσίνι, Κόστα, Σοριάνο, Τισόνε, Μαρέσκα (46' Πότσι), Ομπιάνγκ, Πόλι, Ικάρντι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ντανίλο, Άνχελα, Ερτό, Μπάστα, Άλαν, Πίντζι (67' Λατσάρι), Μπαντού, Πασκουάλε (72' Αρμέρο), Περέιρα, Ντι Νατάλε (90+2' Ρανέγκιε).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα