Άνετο «διπλό» και... καλές γιορτές

18:43 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλύτερο δυνατό κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η Ένωση επικράτησε με 3-0 σετ του Πανελληνίου στην Κυψέλη, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα διατήρησε το απόλυτο, αλλά και την πρωτιά στην βαθμολογία.

Το ματς

Από την αρχή του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν και δεν άφησαν σε κανένα σημείο τους αντιπάλους τους να πάρουν τους

χώρους που ήθελαν. Έτσι κατάφεραν να πάρουν τα ηνία και το προβάδισμα που ήθελαν στο πρώτο σετ. Η καλή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στην πορεία, όπου η καλή υποδοχή και οι προσπάθειες των παικτών έφεραν το 2-0 στα σετ. Στο τέλος δεν άλλαξε κάτι και με την απαραίτητη ψυχραιμία, αλλά και με τις καλές επιθετικές και αμυντικές προσπάθειες η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το γήπεδο της Κυψέλης και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πλέον, οι παίκτες του Γιώργου Κλαρούδα θα απολαύσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με καλή ψυχολογία και αναμένεται να επιστρέψουν στα γήπεδα από τη νέα σεζόν.
Διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ ευχήθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Χρόνια Πολλά με υγεία κι ευτυχία σε όλους τους οπαδούς.

Τα σετ: 23-25, 19-25,18-25.

Πανελλήνιος (Λακασάς): Τοκάνης, Μπάση, Σαμπανάι, Σούρδι, Χριστοφίδης, Διονυσόπουλος, Κυριακουλάκος (λ), Παπαβασιλείου (λ), Δημόπουλος, Λουκάς Ε.

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σασάτη, Κρέτσης, Σαμαντάς, Ρουμελιωτάκης, Αλεξίου, Κάπελας (λ), Καπίρης, Φραγκιαδάκης Μ., Φραγκιαδάκης Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα