Άνετα ο ΠΑΟΚ

19:13 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Παππάς

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι των πρωτοπόρων με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 4-1 της Βέροιας και να την αφήνει

πίσω τέσσερις βαθμούς. Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα του Αναστασιάδη με τους φιλοξενούμενους να μην φέρνουν καμία αντίσταση.

Μονόλογος για τον ΠΑΟΚ το πρώτο μέρος με τη Βέροια να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κίτσιου από καλή θέση πλάσαρε άουτ ενώ λίγο μετά ο Καντιμούρης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αθανασιάδη. Στο 7' και πάλι ο Έλληνα επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 19' τόσο αυτός όσο και ο Σαλπιγγίδης δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά το γκολ ήρθε στο 27' όταν μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη ο Μακ από κοντά έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά μετά ο Τζανδάρης προς κενής εστίας δεν εκτέλεσε γρήγορα και τον πρόλαβε με τάκλιν ο Μαλόν. Στο 42' ήρθε το 2-0 με τον Μακ να δημιουργεί αυτή τη φορά και τον Σαλπιγγίδη να σκοράρει.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη. Μεγάλη ευκαιρία στο 52' με κεφαλιά του Κατσικά που έδιωξε ο Καντιμοίρης και γκολ πέντε λεπτά μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό και σουτ του Κάτσε. Στο 60' ο Βέρτζος έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή και γλίτωσε την ομάδα του από ένα ακόμα γκολ ενώ στο 68' ο Παπαδόπουλος απείλησε με κεφαλιά. Το 4-0 ήρθε στο 79' με πολύ ωραίο σουτ του Αθανασιάδη και τέσσερα λεπτά μετά η Βέροια μείωσε με τον Μπεν.

ΠΑΟΚ (Α.Ανασταδιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Ρατ, Τζιόλης, Κατσικάς, Κάτσε (70'Μαντούρο), Τζανδάρης, Γκολάσα, Μακ, Αθανασιάδης (81'Περέιρα), Σαλπιγγίδης (63'Παπαδόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Χ.Κ.Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Μπαλάφας (64'Βάσκες), Γεωργιάδης, Καλτσάς (67'Κατίδης), Ντουμίτρου, Κάμπορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα