«Αναζητείται εκτελεστής»…

09:35 9/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η «Ώρα των Σπορ», με αφορμή την πολύ έντονη παρουσία των ΑΕΚτζήδων στην Κατερίνη προχθές, αφιερώνει τον βασικό της τίτλο («Είστε η δύναμή μας») στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή στήριξη που παρείχε καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, στεκόμενος δίπλα της σε όλα

τα γήπεδα της επικράτειας που επισκέφθηκε.

Το Goal, στον απόηχο της αναμέτρησης με τον Πιερικό, αναφέρεται στην εκμυστήρευση του προπονητή του Πιερικού, Μιχάλη Ζιώγα, στον Βασίλη Δημητριάδη σε σχέση με επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ και την απόψη του για τους επιθετικούς, που συνοψίζεται στην ατάκα: «σκόρερ γεννιέσαι». Η εφημερίδα κάνει λόγο και για τα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα για την πρεμιέρα με τον Παναιγιάλειο στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο Αλεξάντρε Ντακόλ, ενώ στέκεται και στο απαγορευτικό της αστυνομίας για τη μετακίνηση οπαδών στο συγκεκριμένο ματς.

Με την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ ασχολείται και η Live Sport. Η εφημερίδα, αναλύοντας τα στατιστικά του σκοραρίσματος καταλήγει στο συμπέρασμα πως «Αναζητείται εκτελεστής». Όπως επισημαίνεται, οι χαφ της ομάδας είναι αυτοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση «γκολ», πετυχαίνοντας κάτι παραπάνω από το 1 στα 2 γκολ (ποσοστό 53%), ενώ ο Χρήστος Αραβίδης, που επωμίζεται τον ρόλο του φουνταριστού, φτάνει στο 12,5% του σκοραρίσματος της ΑΕΚ.

Η SportDay με τη σειρά της, έχοντας τίτλο «Κατά Μάρκον...», ασχολείται με τον «ευχάριστο πονοκέφαλο» που προκαλεί στον Τραϊανό Δέλλα το ανέβασμα της απόδοσης του Μάρκου Ντούνη. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων της Ένωσης στην Κατερίνη «βάζει δύσκολα» στον προπονητή ως προς την κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα