Αναβολή 15-20 ημερών

21:00 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχε οριστεί για αύριο, 1η Νοεμβρίου, είχε πολύ σημαντικά θέματα για το «αύριο» της Ενωσης. Τόσο την εκλογή νέας διοίκησης μετά την παραίτηση του Δ.Σ. της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ (δηλαδή των Αδαμίδη, Καπετανάκη, Καψή, Κοσμάτου και Κασνακίδη), όσο και τις αποφάσεις για την ανεύρεση επενδυτών ή λύσης για να βγει η εταιρία από το οικονομικό αδιέξοδο του «ανοίγματος» των 12-14 εκατ.ευρώ για την τρέχουσα σεζόν και του συνολικού χρέους που ξεπερνά τα 30 εκατ.ευρώ.

Ωστόσο, η

αυριανή Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθεί και θα αναβληθεί. Το πότε θα γίνει δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Κρίνεται αποκλειστικά από το πότε θα είναι στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από την διοίκηση αναφέρουν ότι θα γίνει είτε στις 15 Νοεμβρίου, είτε στις 21 του μήνα (λένε ακόμα και για 28 αν αργήσει να αφιχθεί).

Βεβαίως είναι σε εξέλιξη και οι συζητήσεις του Σταύρου Αδαμίδη με τον Ρώσο Ρόλαντ Ισάεφ για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα για το αποτέλεσμα αυτών. Μέχρι πάντως να γίνει η Γ.Σ. η διοίκηση της ΑΕΚ παραμένει στην θέση της...

Keywords
Τυχαία Θέματα