Ανατροπή αλλά... καταστροφή

23:37 23/8/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ - 1ος αγώνας

ΠΑΟΚ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από πολύ σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Ραπίντ και απέκτησε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης. Πριν το ματς η Τούμπα έγινε πεδίο μάχης και αναμένεται πολύ βαριά τιμωρία

από την UEFA.

Η ομάδα του Δώνη μπήκε δυνατά και κυριάρχησε στο πρώτο 20λεπτο απειλώντας με κάποια σουτ. Στο 25' όμως ο Άλαρ πάγωσε την Τούμπα όταν "άδειασε" τον Κατσικά και με εντυπωσιακό τελείωμα έκανε το 0-1. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη να αστοχεί από ιδανική θέση.

Η Ραπίντ μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και στο 49' απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χόφμαν. Στο 62' η ομάδα του Δώνη άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Αθανασιάδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι. Επτά λεπτά μετά όμως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σημάδεψε σωστά και με το κεφάλι έκανε το 1-1. Στο 74' ο Λάζαρ είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε αλλά παρ' όλα αυτά οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν στο 83ο λεπτό να κάνουν την ανατροπή όταν ο Κατσικάς με σουτ έγραψε το 2-1.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης (68'Λόρενς), Ρομπέρ (46'Φωτάκης), Γιάννου (46'Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

ΡΑΠΙΝΤ (Πέτερ Σέτελ): Κένιγκσχοφερ, Σονλάιτνερ, Χάικινεν, Χόφμαν (77'Κούλοβιτς), Κάτζερ, Ιλντίζ, Γκροζούρεκ (65'Σράμελ), Μπουργκστάλερ, Αλαρ (82'Μπόιντ), Γκέρσον, Σίμπελσμπέργκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα