Αναστασίου: Να τους κόψουμε στη μέση

08:58 24/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στην χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, να κόψουν στην μέση τον ΠΑΟΚ και να προσέξουν τα στημένα του αντιπάλου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα,

ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, είπε στους παίκτες: "Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του τελικού. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, έχουμε τα τρεξίματα που μπορούμε να έχουμε και να αποφύγουμε έστω και το ένα λάθος, τότε θα κερδίσουμε το παιχνίδι.
Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα κάνουμε. Πρέπει να τους κόψουμε στη μέση. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στα στημένα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός με Βίτορ, Ινσαουράλδε και ας λείπουν Αθανασιάδης και Κατσουράνης. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεννόηση και να μην χάνετε τα μαρκαρίσματα".
Επίσης, ο Αναστασίου έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πως ο ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο είναι τελείως διαφορετικός από τον ΠΑΟΚ που είχαν κερδίσει στην Λεωφόρο με 2-1 τον Φεβρουάριο.
Όσο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ο Αναστασίου δεν έχει κάνει κάποια νέα δοκιμή και όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με τους Κοτσόλη, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Πέτριτς, Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα