Αναστασιάδης: Νίκη κόντρα στον ΠΑΣ

20:41 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ανέστης Ανασταδιάδης μίλησε για την αναμέτρηση που δίνει ο Παναιτωλικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας. Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως οι Γιαννιώτες έχουν αλλάξει την εικόνα τους και πλέον παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο ωστόσο ισχυρίστηκε πως τα "καναρίνια" έχουν την δυνατότητα να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αναστασιάδης στο "Giga Fm":

Για την μεγάλη εμπειρία της ζωής του με την παρουσία του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα: «Σε ένα ταξίδι με την εθνική παίδων στο Ισραήλ όπου είχαμε κερδίσει την Ισπανία. Βγήκαμε

4οι στο τουρνουά. Με κάλεσαν από την Μπαρτσελόνα να πάω να δοκιμαστώ σε ένα τουρνουά στην Ολλανδία. Πήγα καλά και έμεινα εκεί 2.5 χρόνια. Στην συνέχεια όμως γύρισα πίσω. Δυστυχώς οι άνθρωποι κάνουνε λάθη και ένα τέτοιο έκανα και γω. Τι να κάνουμε όμως. Έτσι είναι η ζωή. Ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική αν έμενα. Δεν είναι ότι κέρδισα ως ποδοσφαιριστής, αλλά αισθάνομαι ότι άλλαξα και ως άνθρωπος. Δυστυχώς τα έφερε έτσι η μοίρα να γυρίσω πίσω».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν γίνεται στον Ολυμπιακό να μην παίζει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα ο Φετφατζίδης. Από εκεί πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει η ομάδα και ψάχνουν δικαιολογίες για άλλα πράγματα».

Για το πως αισθάνεται στον Παναιτωλικό: «Υπάρχει ένας άνθρωπος με νοοτροπία εξωτερικού και προσπαθεί να φέρει κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα. Έχει την δική του φιλοσοφία που δεν φέρνει με το παραμικρό την καταστροφή. Θέλει οι παίκτες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να έχουν ηρεμία. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό γιατί το σύστημα είναι εντελώς διαφορετικό. Ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και στην Σουηδία. Η κατάσταση πλέον είναι ρευστή και δεν ξέρω κατά πόσο ένας άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει μόνος να επενδύει συνέχεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο τους».

Για την... κόντρα που προέκυψε μετά το περσινό ματς στο Αγρίνιο: «Νομίζω ότι οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί μετά από ένα φιλικό που κάναμε. Δεν χρειάζεται να συνεχίζεται αυτή η έχθρα, είναι χαζό. Πρέπει για να αλλάξει το ποδόσφαιρο οι επαρχιακές ομάδες να υπάρχουν και να στηρίζουν η μία την άλλη. Είναι ένα ματς ποδοσφαιρικό και πρέπει να τελειώνει εκεί. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι Αγρινιώτες με τους Γιαννιώτες».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «Να πετύχουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει όσο αφορά τον Κυριακάτικο αντίπαλο: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια καλή ομάδα από πέρσι και συνέχισε και φέτος. Στο Αγρίνιο παρουσίασε μια καλή ομάδα και είχε αρκετούς βαθμούς στον πρώτο γύρο αλλά έχει καιρό να κάνει νίκη. Η αλλαγή προπονητή έχει μεταμορφώσει τον ΠΑΣ να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά να μην έρχονται αποτελέσματα. Θα έρθουν κι αυτά, αλλά εύχομαι να μην έρθουν την Κυριακή στο μεταξύ μας ματς. Κι εμείς έχουμε να κερδίσουμε από τον Δεκέμβριο και θέλουμε πολύ να πάρουμε την νίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα