Αναστασιάδης: Έχω αφήσει την ομάδα στην Παναγία

18:52 2/11/2014 - Πηγή: AEK365

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το 0-2 στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως η διαφορά που έχει πάρει τώρα από τον Ολυμπιακό θα τον...χαροποιήσει τον Μάϊο, απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, ενώ δήλωσε πως χάρη στη Παναγία ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει χίλια κομμάτια. Ο

προπονητής του «Δικεφάλου» εξέφρασε για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του ενώ υπογράμμισε πως η κούραση είναι πλέον φανερή από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Αναστασιάδης στην Συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, είχαμε σήμερα αγωνιστική πειθαρχία, είχαμε θέληση. Εγώ σας το είχα πει, έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδια. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Θα ήταν λάθος να χτυπάμε γροθιές στα μαχαίρια. Είχαμε ένα καλό 25 λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες φάσεις για γκολ. Ο αντίπαλος έκανε αρκετές πλαγιακοπήσεις, αλλά χωρίς να φτιάξει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε μπάλα.

Για την διαιτησία και αν θέλει προσπάθεια ο ίδιος και οι παίκτες του να μην σκέφτονται όσα συμβαίνουν σε άλλα παιχνίδια της Super League: «Οχι, δεν θέλει προσπάθεια. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Αν τα κάνουν εσύ σαν ομάδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, μόνο να το ξεπεράσεις με την αγωνιστική συμπεριφορά σου. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, είναι πρώτο μέλημα δικό μου. Θέλω να πω ότι δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται δίπλα, ασχολούμαι μόνο με τον αντίπαλο που έχουμε να παίξουμε την επόμενη αγωνιστική. Όποιος και αν είναι αυτός».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Εμείς θέλουμε να έχουμε διαφορά τον Μάιο. Ενα αυτό. Και δεύτερον, δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη. Εγώ το γνωρίζω καλά αυτό και κάνω προσπάθεια να το περάσω στα αποδυτήρια. Εμείς οι μεγαλύτεροι, είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι, τα ξέρουμε αυτά. Ακούμε εύκολα να λέγεται, τι μεγάλος προπονητής είσαι, τι καλός παίκτης είσαι και αυτά κάποια στιγμή γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ως πιο μεγάλος πρέπει να τα σταματάω αυτά. Την ομάδα την έχω αφήσει στην Παναγιά, εάν δεν την άφηνα εκεί θα είχε γίνει κομμάτια».

Keywords
Τυχαία Θέματα